Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 aldım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertekin34
Üye
Hayırlı olsun, Android de yeniysen hiç root falan aksiyonlarına bulaşma orijinal kullan.Güncellemeleri tabiki de yap, şarj olayına kafana takma.
furkey
Üye
Ya bu yazılım atma diyenler android i neden kullanıyor ki? Nerde kaldı özgürlük?
KordonCeLiL-dG-
Üye
S3 canavar gibi telefon ne gerek var oyle atraksiyon yapmaya ihtiyac yokki )
Bana dediysen bende özgürlük sıkıntısı yok root deodex rom dual boot ile cm10.1 vs var. yine de orjinal samsung gorunusu ve kamera uygulamasi daha iyi oldugu icin samsung romundayim. Ama bazi yerlerde kasmalar var orjinalligi bozdugum icin. Arkadas da yeni almis telefondan sogumasin
PremiumWork
Üye
Hayırlı olsun
Ali58_58
Üye
hayırlı olsun güncellemerli yakından takip et geliştirici seçeneklerden gpu oluşturmayı zorlayabilrsin multiwindowun tadını çıkar ne diyelim
PriZm
Üye
Hayırlı olsun.
Bana kalırsa şöyle yap.
ilk önce Jelly Bean'e kesinlikle güncelle.
biraz orjinal yazılımla takıl.Tecrübe kazandıktan sonra daha kapsamlı bir android deneyimi için custom rom dünyasını deneyebilirsin.
Tamamen katılıyorum. Bende ilk aldığım 1 ay orjinal kullandım, o bir ay boyunca araştırma yaptım, cf-root ile rootladım falan odin aracılığı ile. Cidden tırstım biraz. Sonra 1 hafta falan root luydu sadece. Sonra romlara başladım ve 2 haftada bir falan rom'umu değiştiririm genellikle, bazen güzel bir şey bulamam sürekli farklı şeyler denerim falan. bana kalırsa stock haliyle kullanmak mantıksız, hani telefondan beklenene göre değişir bu iş fakat custom rom lar her zaman fazlasını sunuyor, ister batara süresi olsun, ister performans olsun, bench alırken oc yapıp, bataryaya ihtiyaç olunca her şeyi kısabiliryorsun güzel kernel-rom kombinasyonları ile. Telefonun kontrolü sende oluyor bir nevi.