Galaxy S3 aldım.Bazı sorularım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Biraz daha pazarlık belki olabilirdi ama abartı değil o 1350 tl civarına satılanlar distürübitör cihazları değil.

2- Sarj muhakkak kendi orjinal sarj aleti ile et ve bilgisayar deil aparatını kullanarak et.

3- İstediğin ayar menüde mevcut kurcalarsan bulursun bence direk kapat hiç kullanma .

Son olarak hayırlı olsun güle güle kullan ...

anemik

Üye
    Konu Sahibi
orjinbal sarj aletini temin ettim.sarjımı kafama göre ediyorum. lazım olursa %60 ikende sarja takıyorum doldurup çıkıyorum evden çok fazla bitsin takayım dolsun çıkarıyım dikkat etmiyorum etrafımdakilerde dikkat etme li-ion pil bu diyolar.
inş bişi olmaz

Istedigin zaman sarj et seviye onemli degil lion pillerde bitmesi ya da tambdolmasi cok onemli degil

anemik

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır.canım sıkıldıkça sarja takıp çıkarıyım madem

bişi daha sorucam bu 75tl lik orjinal Flip Cover kılıf almadım pahalı diye.çakması var 25tl ye + 2 ekran koruyucu veriyolar. alıyımmı ondan ? Arka kapakta verdikleri için çakma olduğundan tam oturmaz filan.kullanan varmı ?
ona göre taksitli orjinal alıcam başka çare kalmazsa.

Orjinal al bence çok memnunum ben.

orijinal al ama orijinal olduğundan emin olarak al çünkü orijinal diyip sahte satan çok var zaten gittigidiyor'dan falan hiç alma

1-) Bayağı pahalı.

2-) Normal.Androidlerde maalesef geç şarj olma durumu var.

3-) O özellikte mevcut.Ayarları kurcala.

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Bugün telefonda şunu farkettim : Kilit tuşuna basıp ekranı aççaktım.Sağ taraftaki kilit tuşuna bastım ekranda 1 saniyelik bi mor renk çıkıp direk normale döndü.niye oluyor bu ? önceki android telefonlarımdada arada oluyordu.10-15 kilit açışımda 1 kez yapıyor bunu.saniyelik hatta saliselik bi mor renk geliyor ekrana bi anda.

- - - Eklendi - - -

Flip Cover ı da aldım bugün.50tl ye orjinal Saturn mağzalarından.mat ekran koruyucda tamamdır herşey inş hayırlısıyla kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...