galaxy s3 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 açılmıyor
arkadaşlar galaxy s3 ben uyurken kapanmış açmaya calıstım acılmıyor.başka bir s3 le bataryayı değiştirdim yine açılmadı.telefon kapalıyken vol+ - menü - kilit tusuyla denedim yine acılmıyor.orjinal sistemdi garantisi var,garantiye yollamadan halledebilirmiyim böyle bi sorunla karşılaşan varmı

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Telefonun recovery modda nasıl açıldığıni araştır bence bir de öyle dene..

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkür ederim ama recovery mod dedikleri sanırım kapalıyken dediğim tuşlara basıp formatlayarak acma hiç bir türlü tepki vermiyor telefon yarın garantiye götürücem umarım cabuk gelir :S

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
yorumun için teşekkür ederim ama recovery mod dedikleri sanırım kapalıyken dediğim tuşlara basıp formatlayarak acma hiç bir türlü tepki vermiyor telefon yarın garantiye götürücem umarım cabuk gelir :S

Bir yöntem vardı cımbızla bir yerini kısa devre falan yapılıyordu tam olarak hatırlamıyorum ama rotlarken falan di o yöntemi bir araştır belki çözüm olur

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
onada bakıyım :S

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

GALAXY S 3 DOWNLOAD MODA GIRMEK IÇIN:

TELEFONU KAPATINIZ KAPALIYKEN, SESKISMA+HOME+POWER TUŞLARINA BIRLIKTE BASINIZ. TELEFONUNUZ OTOMATIK OLARAK DOWNLOAD MODDA AÇILIR.

Bir de bunları dene senin yaptığın yanlış olabilir veya başka bir modele ait kombinasyon olabilir. :oke:

cico8888

Üye
Hiçbir sekilde acılmama durumu bendede var .. ilk yorumda bahsedilen sorun yani .. çözüm bulabildiniz mi yada nasıl hallettiniz öğrenebilir miyim ..

Türe

Türe

Üye
Şarja tak bir süre şarjda kalsın. Sonra çıkar ve yukarıdaki gibi download mode a al

Kontrol

Kontrol

Üye
Eğer hiçbir şekilde tepki yoksa JTAG kullanmanız gerekiyor.
Garantiniz varsa sorun yok, yoksa tamirciye yollamanız gerekir. Evde tek başınıza yapamazsınız.

vegatablo

vegatablo

Üye
şarji bitmiş olabilir

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye

yardım rom attım ve üsteki resimdeki ekranı geçmiyor

H0lligan

Üye

yardım rom attım ve üsteki resimdeki ekranı geçmiyor
Bu download modunda kalmis odinle stock kur eger suan kurdugun customsa odinle stock isleminden sonra direk recovery ye girip format atican sonrasinda acilir.

• Beğen
Tepkiler: sudanbilisim
nefretsiz

nefretsiz

Üye
arkadaşlar galaxy s3 ben uyurken kapanmış açmaya calıstım acılmıyor.başka bir s3 le bataryayı değiştirdim yine açılmadı.telefon kapalıyken vol+ - menü - kilit tusuyla denedim yine acılmıyor.orjinal sistemdi garantisi var,garantiye yollamadan halledebilirmiyim böyle bi sorunla karşılaşan varmı
ses açma tusuna bas download moda geçecek. odin ve stock romunu indir kur ve telefonun tertemiz açılacaktır.

Alttaki linkten de stock rom indirebilirsin
Galaxy S3 i9300 - Galaxy S3 i9300 Güncel Firmware Listesi [07.11.2014] - MaxiCep

Bu linkte de kurlumu anlatılıyor
Galaxy S3 i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015) - MaxiCep

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
Bu download modunda kalmis odinle stock kur eger suan kurdugun customsa odinle stock isleminden sonra direk recovery ye girip format atican sonrasinda acilir.
recovery ve dowload moduna giremiyordum enson ana kartı söküp saglam s3 e taktım oldu o şekil rom attım cevabınız için teşekkürler

H0lligan

Üye
recovery ve dowload moduna giremiyordum enson ana kartı söküp saglam s3 e taktım oldu o şekil rom attım cevabınız için teşekkürler
Rica ederim baska sorun varsa her turlu yardimci ve destek olurum.

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
Rica ederim baska sorun varsa her turlu yardimci ve destek olurum.
aslında var bu telefonla asıl uğraşma nedenim telefon güvenli moddan çıkmıyor yeni rom attim yine çıkmadı internetten vidyo izledim aynısını yaptım yine çıkmadı

H0lligan

Üye
aslında var bu telefonla asıl uğraşma nedenim telefon güvenli moddan çıkmıyor yeni rom attim yine çıkmadı internetten vidyo izledim aynısını yaptım yine çıkmadı
Romlari kurmadan once wipe lari yaptinmi ?

Üst Alt