Tavsiye galaxy s2'den Lumia 820'ye geçmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam anlamıyla olmasa da baya bir yol katettiğini düşünüyorum 920 yi tr ye geldikten 2 hafta sonra almıştım o zamanki wp ile şimdikine bakıyorum da dağlar kadar fark var
Bende 2012 kasım gibi almıştım geldiği ilk hafta hatırlıyorum ekran döndurme kilidi bile yoktu

PureFood

Üye
Ben demiştim o fiyata alınacak Htc ve Sony'den hayır gelmez diye, ancak onu Android'i baz alarak yazdım

Tepkiler: ykd96

dakamon

Üye
Ben demiştim o fiyata alınacak Htc ve Sony'den hayır gelmez diye, ancak onu Android'i baz alarak yazdım
Android te 1000 lira üstünü bi geçecen adam gibi bir şey istiyosan Ama wp de 520 gayet stabil çalışır Galaxy s3 mini 600-700 civarında 520 500 tl yan yana koy kamerayı aç açılış sürelerine bak sonra rehber açılma sürelerine bak. bunlar yeter.

NEXUS

Üye
gm discovery

NEXUS

Üye
Nokia ile General Mobile'yi kalite isteyen adam bir tutmaz.
ad önemli değil , samsung'ta ünlü bir marka ama telefonlarını görüyoruz , ada değil kaliteye bakılacak bu işler , general mobile hızlı bir telefon yani kötü değil

ad önemli değil , samsung'ta ünlü bir marka ama telefonlarını görüyoruz , ada değil kaliteye bakılacak bu işler , general mobile hızlı bir telefon yani kötü değil
Ben hız değil kaliteden bahsediyorum. Samsung telefonlar konusunda sana katılıyorum. Plastik oyuncak gibiler. Ama mesela şimdi Nokia gibi malzeme kalitesi büyük ölçüde kanıtlanmış bir firma. Teknoloji mağazasına gir. Eline önce al bir GMD sonra da L820'yi al. İşte o zaman anlarsın

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
ben burada nokia'yı kötülemedim ki evet kaliteli ben sadece gm'ninde kötü bir telefon olmadığını söyledim

Tavsiye konuları, tadında güzeldir.
Arkadaşımız az çok kararını verdiğine göre burada noktalayalım

Tepkiler: dakamon, ThunderblastX ve .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...