Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2
Ne zamandır 1200 TL civarında bir telefon alıcaktım. Bekledim bekledim ama çok sıkıldım wawe 2'den. Galaxy s2 almayı düşünüyordum ama ekranı büyük geliyor ama benim ellerimde büyük. Sizce çok sıkıntı çeker miyim ve galaxy s2 alayım mı ? Ya da bekleyim mi daha ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o fiyata sıfır Galaxy SII bulabileceğini zannetmiyorum. Ama güvenilir bir yerden bulursan kaçırma. Ekran sorun olmaz, zamanla alışırsın :oke:

Türe

Türe

Üye
bulursan al fakat furkan da söylemiş o fiyata sıfır çok zor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
1300-1400'e rahat cıkartırım ya :) Hepsi buradada filan indirime girdiğinde düşüyor bu fiyatlara. Düştüğünde alırım. İnşallah pişman olmam :)

klongs

klongs

Üye
ben sikinti cekmedim oyun oynarken film izlerken zevkli oluyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş benim el boyutum normal büyüklükte tek elle kullanırken zorluk çekmiyorum ve inan 1-2 hafta kullandıktan sonra ekran sana artık küçükmüş gibi geliyo bildiğim bi sitede 1270 tl ve 5 ay önce falan bende ordan aldım site güvenilir

61semih

61semih

Üye
bu fiyata gs2 yi alabilirsin fakat ithalatçı firma garantili sanırım 1400 tl yede ithalatçı garantili bulabilirsin netten.
telefon ilk başta büyük gelecektir fakat zamanla telefon insana küçük geliyor.ilk gio aldığımda daha öncekı telefonumdan ekranı büyük olduğu için tatminkar büyüklükteydi benim için fakat şimdi çok küçük geliyor.
o konuda sıkıntı olmaz sanırım

eRDiiL

eRDiiL

Üye
kesinlikle olmuyor başta büyük gibi gelse de şuan ufak gelmeye başladı nerdeyse bana :D

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburadadan siparişi vericem bugün. Beyler sizce beyaz mı alsam siyah mı ? :) Beyaz daha şık geliyor ama aşınma filan olur mu arka tarafı ?

klongs

klongs

Üye
Ben siyah derim

Waveman

Waveman

Üye
Büyük ekran ne güzel işte

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz olanından sipariş ettim :)

Türe

Türe

Üye
Haydi hayirli olsun :)

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar yarın elimde olur inşallah :) Aynen beyazı çok havalı :D

Lenneth

Üye
Hayirli olsun ama ben olsam Xperia S i beklerdim.

by*cambaz

Üye
hayırlı olsun beyaz renk güzel seçim:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt