Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
go keyboard var

TheMadness

TheMadness

Üye
Şu an en iyisi swiftkey gibi

avcitalip

avcitalip

Üye
Neyse gelince bakarım,Teşekkür Ederim:oke:

AYNA

AYNA

Üye
benim durum hakkında fikri olan var mi arkadaşlar! Nokiadaki gibi tamamen kapanmıyor mu otomatik tus kilidi!

klongs

klongs

Üye
güç tuşuna bas kapanır

AYNA

AYNA

Üye
öyle değil otomatik tus kilidi devre dışı kalsin.ben güç tusuna başladığım sürece kilitlenmesin.!var mi öyle bir ayar-!

mesut-0114

Üye
benim telde tam filmleri izleyemiyorum....donuyor yani....bir ayar yada bir program varmı..farklı bir program demedim oda aynı ...şimdideen teşekkürler

klongs

klongs

Üye

mesut-0114

Üye
evet oda çözüm olmadı

hasan0338

Üye
sizce s2 mi yoksa xperia s mi hocam

AYNA

AYNA

Üye
tek sevmediğim nokta bu oldu androidde çok saçma çünkü

klongs

klongs

Üye
ben olsam s2 alırdım xperia S i biraz inceledim tarayıcısını pek beğenmedim ve bataryası çıkmıyor benim için telefonun bataryası çıkması önemli ve root yapmak xperia S te daha zor ve geliştiriciler s2 ye daha çok yazılım çıkartıyor ama ikiside seni götürür tabi

AYNA

AYNA

Üye
kesinlikle s2 derin bende yeni aldım süper bir telefon arayüzü daha güzel hem sonyden.arkadasin dediği gibi bataryada değişiyor bu güzel bir avantaj bence

__yasa__

__yasa__

Üye
hacam yeni samsung wonder aldım daha önce 5800xm vardı onun hafıza kartını grmedi wonder neyse onu halletk (yeni aldım :D ) birde bunun dns nasıl değiştiririm ve önerecen programlar neler ve nerden bulurum birde face e youtubeye grrken m.facebook olarak giriyor bunun normal girişi yokmu? şimdiden sağol özle atarsan sevinirim cevapları :D

FeC!

FeC!

Üye
S2 ye siyah kernel yukledikten sonra bilgilerim giderim mi? oyun uygulama vs. Ya da wipe data/cache işlemlerini yapmam gerekir mi?

restless16

restless16

Üye
​custom rom mu kullanıyordun :D

orjinal hali ile duruyor yapmadım, sorun göz kırpması algılama olayındaymış o açık iken yavaş çalışıyor biraz, teşekkürler ilgilenenlere

padisah_58

padisah_58

Üye
S2 ye siyah kernel yukledikten sonra bilgilerim giderim mi? oyun uygulama vs. Ya da wipe data/cache işlemlerini yapmam gerekir mi?
wipe işlemlerini yapmana gerek yok illa yapacam diyorsan wipe data yapma diğerlerini yap.. wipe data yaparsan tüm bilgiler gider telefon sıfırlanır... sen direkt siyah kerneli kur..

- - - Eklendi - - -

öyle değil otomatik tus kilidi devre dışı kalsin.ben güç tusuna başladığım sürece kilitlenmesin.!var mi öyle bir ayar-!
ayarlardan ekrana ordan da ekran zaman aşımına gir. kullandığın romda devredışı varsa işaretle yoksa en uzun süreye al o da seni dare eder. bende en uzun 10 dk var. oto tuş kilidi yok gibi oluyor. film-video izlerken yada oyun oynarken kapanmıyor.. yada sgs3 deki gibi sen baktığın sürece kapanmasını istemiyorsan ozaman İSEEYOU ( ) programını yükle.. başarılı bir program pro sürümünüsatın alırsan daha fazla özellik kullanırsın..

- - - Eklendi - - -

selam ben galaxy s2 ye odin ile rom yüklemeye çalışırken telefon kitlendi ve bende usb bağlantı kablosunu çıkardım ve pili söktüm.şimdi pilini takınca ekranda telefon ve bilgisayar görüntüsü çıkıyor arada da bir kablonun üstünde turuncu renkte üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor.telefon hiç bir şekilde açılmıyor.acil yardım lütfen...
download moda alabiliyorsan odin ile tekrar yazılımyükle.. downloadmoda almak i.im ses kısma+güç+home tuşlarına uzun bas... seçenek çıkarsa önüne ses yükseltemtuşuna bas..

avcitalip

avcitalip

Üye
orjinal hali ile duruyor yapmadım, sorun göz kırpması algılama olayındaymış o açık iken yavaş çalışıyor biraz, teşekkürler ilgilenenlere

s3 ün özellikleri s2 ye nasıl yükleniyor ? ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz ?

Üst Alt