Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

korhan_20_20_20

Üye
bu s2 her türlü oyunu kaldırır mı?

klongs

klongs

Üye
kaldirir

gokay1989

gokay1989

Üye
Madem yurt diaindan alcn htc one x al s2 artk eskidebkaldi

cerdar83

cerdar83

Üye
Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Galaxy S2 aldım ve bilgisayardan Kies ile ICS yüklemesi yapacağım ancak internet kotam doldu. Telefonumdan Wi-Fi ile internetimi pc ile paylaşırsam, yani Kies yazılımını güncelleyeceği aletten interneti alırsa bir bağlantı hatası olur mu ?

klongs

klongs

Üye
direk bilgisayarsızda yükleyebilirsin internet ile

cerdar83

cerdar83

Üye
direk bilgisyarsızda yükleyebilirsin internet ile

Kies olmadan mı? Bununla ilgili bir konu varsa link verir misin? Ben kies'e kablo ile bağlanmadan olmaz sanıyordum. Direk telefondan oluyorsa resmi yazılım indirmesi iyi olur

klongs

klongs

Üye
ayarlarda yazılımı güncelleştir diye bir şey olması lazım

cerdar83

cerdar83

Üye
ayarlarda yazılımı güncelleştir diye bir şey olması lazım

Tamamdır ben sadece pcden oluyor sanmıştım otomatik güncelleştirme açıktı ama bugüne kadar bulmadı şimdi ben denetleyince buldu yüklüyor. Sağol

hexameta

Üye
Arkadaşlar
telefonumda daha önce okuduğum mailler bir süre sonra okunmamış olarak görünüyor bu problemi nasıl çözebilirim ??

S2 kullanıyorum android 2.3.3

bilen yok mu neden olur bu ??

custave

custave

Üye
klongs arkadas 4.0.4 denedinmi nasil

klongs

klongs

Üye
​yok denemedim

avcitalip

avcitalip

Üye
Tamamdır ben sadece pcden oluyor sanmıştım otomatik güncelleştirme açıktı ama bugüne kadar bulmadı şimdi ben denetleyince buldu yüklüyor. Sağol

vaybe bende bilmiyordum sadece huvaei lerde var diye biliyordum helal samsung'a

enes122

enes122

Üye
arkadaslar sg 2 icin iseeyou pro uygulamasini bulamiyorum elinde olan paylasabilirmi

custave

custave

Üye
arkadaslar usb den pc baglayinca kasilmalar basladi nedendir nasil duzeltirim daha once yoktu

gencmobil

Üye
imei problemi yaşıyorum.. yardımcı olacak kişiye acayip dua edecem..

klongs

klongs

Üye
problemin ne

calypso16

calypso16

Üye
Kamerada video çekerken dalgalanma oluyor enlemesine çok parlak çekimde yapıyor mu bu durum sizde daha loş ortam çekerken sorun yok

Üst Alt