Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
ana ekrandayken ekran yatay olarak gözükür mü? bi de s3 youtube'da gördüm ana ekranda çiçeğe basılı tutunca kamera açılıyor s2'de mümkün mü?

klongs

klongs

Üye
yatay gozukme normalde olmuyor go launcher ile oluyor

calypso16

calypso16

Üye
ilginç c6-01 kullanmıştım onda vardı mesela kamera olayı da olmuyor heralde

klongs

klongs

Üye
yok

musaveben

Üye
arkadaşlar benim veri kaybolma problemim var. Dün akşam telefonu bilgisayara bağladım ardındann sırasıyla bilgisayarımdan telefonun hafıasına girdim. Açılan klasörden telefonn hafızasını seçip tümünü kes dedim ve sd carda yapıştırdım ama tabi yapışmadı bi kaç hatadan sonra ve telefondaki bütün resim müzzik herşey kayboldu ne karta yapıştı ne de telefonda kaldı bununla ilgili ne yapabilirim.Ana klasör başlıklarıtelefon hafızasında mevcut ama içleri boş gözzüküyor.. ACİL yardım gerekiyor sadece resimlere ulaşsam yeterli benim için

blacktalon

blacktalon

Üye
arkadaşlar benim veri kaybolma problemim var. Dün akşam telefonu bilgisayara bağladım ardındann sırasıyla bilgisayarımdan telefonun hafıasına girdim. Açılan klasörden telefonn hafızasını seçip tümünü kes dedim ve sd carda yapıştırdım ama tabi yapışmadı bi kaç hatadan sonra ve telefondaki bütün resim müzzik herşey kayboldu ne karta yapıştı ne de telefonda kaldı bununla ilgili ne yapabilirim.Ana klasör başlıklarıtelefon hafızasında mevcut ama içleri boş gözzüküyor.. ACİL yardım gerekiyor sadece resimlere ulaşsam yeterli benim için
keşke kopyala yapıştır yapsaydın eğer kes yapıştır dersen yapıştırdıktan sonra direkt siler dosyaları , yapıştırmada hata olsada gider yani senin dosyalar gitmiş artık ama belki bilen vardır yine.

umutkula

Üye
telefonum kitli kaldı ve gmaili bilimiyorum ne yapmalıyım ?
Samsung Galaxy Ace ? Nasıl Açabililirim ACillll Yardımm

klongs

klongs

Üye
teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas ses açma tuşlarıyla wipe dataya gel home tuşuna bas yese bas aynısını wipe cacheye yap düzelir

custave

custave

Üye
arkadas bu nova 1 2 3 hicbirini calistiramadim telefonda yukleniyo tanitim videosu aciliyo sonra hata veriyo nedendir

klongs

klongs

Üye
başk apk dene

custave

custave

Üye
birsuru apk denedim olmadi

klongs

klongs

Üye
​apkmanianınkileri dene

custave

custave

Üye
oyunlar bolumundeki hepsi google yazdim ordakilerde senin vericen bi apk varmi nova 3 de lisans hatasi veriyo lisans uygulamasini yukledim yine olmadi

klongs

klongs

Üye
bunu dene

custave

custave

Üye
oyun icin baska bi programa gerek yoktur sanirim

klongs

klongs

Üye
​yok

Habercii4

Habercii4

Üye
s2 degilde note kullanıcısıyım . gecen gün 4.0.3 güncellemesini yaptım telefon üzerinden . pişmanım ve geri 2.3.6 ya dönmek istiyorum . güncellemeden sonra telefona bi haller oldu . aşırı ısınıyor şarj hemen bitiyor. normal kullanımda 2 gün giderken şimdi hiç kullanmıyorum 1 gün bile gitmiyor . root lu falan degil garantili . orjinal yoldan nasıl geri sürüm düşürebilirim yardım ?

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş cihazın kronik sorunu var mı ? + ları ve - leri neler en geç 1 hafta içinde alacağım tavsiye eder misin ?

Üst Alt