S2 ye siyah kernel yukledikten sonra bilgilerim giderim mi? oyun uygulama vs. Ya da wipe data/cache işlemlerini yapmam gerekir mi?
wipe işlemlerini yapmana gerek yok illa yapacam diyorsan wipe data yapma diğerlerini yap.. wipe data yaparsan tüm bilgiler gider telefon sıfırlanır... sen direkt siyah kerneli kur..
- - - Eklendi - - -
öyle değil otomatik tus kilidi devre dışı kalsin.ben güç tusuna başladığım sürece kilitlenmesin.!var mi öyle bir ayar-!
ayarlardan ekrana ordan da ekran zaman aşımına gir. kullandığın romda devredışı varsa işaretle yoksa en uzun süreye al o da seni dare eder. bende en uzun 10 dk var. oto tuş kilidi yok gibi oluyor. film-video izlerken yada oyun oynarken kapanmıyor.. yada sgs3 deki gibi sen baktığın sürece kapanmasını istemiyorsan ozaman İSEEYOU (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) programını yükle.. başarılı bir program pro sürümünüsatın alırsan daha fazla özellik kullanırsın..
- - - Eklendi - - -
selam ben galaxy s2 ye odin ile rom yüklemeye çalışırken telefon kitlendi ve bende usb bağlantı kablosunu çıkardım ve pili söktüm.şimdi pilini takınca ekranda telefon ve bilgisayar görüntüsü çıkıyor arada da bir kablonun üstünde turuncu renkte üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor.telefon hiç bir şekilde açılmıyor.acil yardım lütfen...
download moda alabiliyorsan odin ile tekrar yazılımyükle.. downloadmoda almak i.im ses kısma+güç+home tuşlarına uzun bas... seçenek çıkarsa önüne ses yükseltemtuşuna bas..