Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

hotlock

hotlock

Üye
Bu konuyu neden üst konu yapmıyorlar ? üst konuların gösterim sayısı çok düşük fakat bu konu 22 bin kere gösterilmiş kesinlkle üst konu olmalı.

klongs

klongs

Üye
sehriyara mesaj atacagim

klongs

klongs

Üye
birdaha soruyorum bu jireskop ayari nedir kalibre et dio yalniz bi kimildama yok bi aydinlatirmisiniz zahmet olmzsa hani konu bunun uzerine ya acmisiniz ya bisi soruyorum bu yuzden iste lutfen

kalibre et nerde ben bulamadim

calypso16

calypso16

Üye
tv-out kablosu var mı s2 için ve nerden bulurum? tüplü tvler için uygun mu?

*-king-*

*-king-*

Üye
hocam benim telefon üst kattaki komsunun internetine bağlanıyor fakat benimkini tam çekmesine rağmen bağlanmıyo kardeşim de 5800 var o bağlanıyo nasıl düzeltcem bu sorunu
bu arada root lu değil telefon

klongs

klongs

Üye
hocam benim telefon üst kattaki komsunun internetine bağlanıyor fakat benimkini tam çekmesine rağmen bağlanmıyo kardeşim de 5800 var o bağlanıyo nasıl düzeltcem bu sorunu
bu arada root lu değil telefon

modem dosyasını değiştirmen gerek

*-king-*

*-king-*

Üye
anlatır mısın nasıl yapıcam ?

klongs

klongs

Üye
klongs
bu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir
buda farklı bı modem

airblue

Üye
Hocam ben GALAXY S2 GT-9100G Model telefonuma Odin 1.85 ile android güncellemesi yapmaya kalktım şimdi telefonum açılmıyor ve aşağıda anlattığım durum meydana geldi, yardımcı olabilirseniz sevinirm
açılıştan itibaren (sürekli vaziyette) minik cep telefonu ile bilgisayar arasında küçük sarı renkli üçgen içerisinde ünlem işaretli (resim) icon geliyor, bundan daha ileriye gidilemiyor. Kapat düğmesine bastığımda, telefon kapanmadan resetlenip, yukarıda bahsettiğim durum devam ediyor.

klongs

klongs

Üye
tel half brick olmus

ahetahet

ahetahet

Üye
kalibre et nerde ben bulamadim

Hocam ayarlarda jireskop ayari var bendeki 4.0.3 ekran ayarinin icinde eski surumlerde ayarlarin icinde jiereskop giriorum icine bi top ve asagdada kalibre et die bi tus ama top hic bi yana oynamio baska bisi ile alakali olabilirmi acaba

klongs

klongs

Üye
o oyunlar için modern combat 3 nova 2 gibi oyunlarda sorun varsa kalibre ediyor

custave

custave

Üye
galerideki oyun uygulama resimlerini nasil gizlerim

hexameta

Üye
Arkadaşlar telefonumda daha önce okuduğum mailler bir süre sonra okunmamış olarak görünüyor bu problemi nasıl çözebilirim ??

imzadaki telefon eskisi kayıtlı kalmış S2 kullanıyorum android 2.3.4

alihsan42

Üye
arkadaslar samsung s2 telefon aldım 3 hafta oldu guncelleme 4.00 sandwic yazılımı bende yok 2.3 gosterıyorr kıestede gorunmuyor ama nısanda cıkmıs bu yazılımmm bu yazılımı nasıl yukseltebılırım

klongs

klongs

Üye
arkadaslar samsung s2 telefon aldım 3 hafta oldu guncelleme 4.00 sandwic yazılımı bende yok 2.3 gosterıyorr kıestede gorunmuyor ama nısanda cıkmıs bu yazılımmm bu yazılımı nasıl yukseltebılırım

*272*#imei no# yi aramaya yaz turu sec

alihsan42

Üye
cevap verdın ıcın teskler ama arkadasım yaptım dedıklerını baglantı sorunu gecersız mmı kodu dıyorr bıde yenıyım bu androidde turu sec derken tur nedir

klongs

klongs

Üye
onu yazınca orda tur kor eng falan vs yazacak ordan turu seçeceksin

Üst Alt