Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

boroborox

boroborox

Üye
Arkadasim s2min alarm sesini temelli olarak nasil degistirebilirim

boroborox

boroborox

Üye
müzikçalara gir müzik isminin üstüne basılı tut ordan değişiyor
benim istediğim temmeli değiştirmek alarm sesini müzik çalardan yapınca asıl alarm sesi değişmiyo o anlık kurduğun alarmın sesi değişiyor

klongs

klongs

Üye
saate gir alarm kur alarm sesine bas dosyalarıma git de yukarı bas telefon hafızasındaki müziği seç olur

---------- Eklendi @ 16:09:54 ---------- Yazıldı @ 16:08:54 ----------

olmazsa marketten es file explorer indir dosyalarıma git yerine sese bas es file exploreri seç istediğin müziği seç

boroborox

boroborox

Üye
saate gir alarm kur alarm sesine bas dosyalarıma git de yukarı bas telefon hafızasındaki müziği seç olur

---------- Eklendi @ 16:09:54 ---------- Yazıldı @ 16:08:54 ----------

olmazsa marketten es file explorer indir dosyalarıma git yerine sese bas es file exploreri seç istediğin müziği seç
eyvallah haci bakalim bi bakiyim olucak mi

ozgur1981

ozgur1981

Üye
s2 de wiriless sıkıntısı yaşıyorum açık olmasına rağmen sayfaya bağlanırken çok bekliyorum bağlantı sağlandı yazısı çıkıyor ondan sonra bağlantının koptuğunu anlıyorum ki bunun içinde sebep yok millet çatır çatır bağlı kalıyor telefonumu çok seviyorum ama moral bozuyor kardeş bi yardım pls.

klongs

klongs

Üye
modem dosyasını değiştirmen gerek

ahetahet

ahetahet

Üye
telefonun jireskop ayari var yalniz ne ile alakali analamadim hic hareket etmio yardimci olabilirmisiniz tesekkur ederim herkeze

custave

custave

Üye
arkadas degisik bi sorun olabilir
wipe data wipe cache yaptikdan sonra
sesli komutlar.sesli konusma.ses ile arama. kies air siliniyo neden olabilir nasil duzeltirim

klongs

klongs

Üye
custom rom mu yüklüyorsun

custave

custave

Üye
senin verdigin 4.0.3 bide root yuklu

klongs

klongs

Üye
niye wipe data wipe cache yapıyorsun

custave

custave

Üye
arasira uygulamalarda donma oluyo

klongs

klongs

Üye
bazı uygulamalar ics ye uygun değil donuyor 2 dk bekle hata raporu veriyor düzeliyor

aydnzara

Üye
s2 için türkçe yerel radyolari dinleyebileceğim bir uygulama var mı varsa link verebilirmisin ?

klongs

klongs

Üye
radio kullanmıyorum ama bunu bir dene istersen

custave

custave

Üye
yeni 4.0.4 varmi bi gelisme

klongs

klongs

Üye
custom rom var istersen