yarbay'ım root dan room dan anlamam cahilim bu garantiyi bozar mı? o kadar okudum genel destek de kafam basmadı hani korkuyomda 1000 tl verdik rica el cevap versen şimdiden teşekürlercustom rom var istersen
yarbay'ım root dan room dan anlamam cahilim bu garantiyi bozar mı? o kadar okudum genel destek de kafam basmadı hani korkuyomda 1000 tl verdik rica el cevap versen şimdiden teşekürler
s2 de wiriless sıkıntısı yaşıyorum açık olmasına rağmen sayfaya bağlanırken çok bekliyorum bağlantı sağlandı yazısı çıkıyor ondan sonra bağlantının koptuğunu anlıyorum ki bunun içinde sebep yok millet çatır çatır bağlı kalıyor telefonumu çok seviyorum ama moral bozuyor kardeş bi yardım pls.
hangi antivirüs programı iyi ve kullanışlı kilit ekranı açılışı için değişik bir tema arıyorum
modem için link ve nasıl yükleyeceğimi söyleyebilir misin.teşekkür ederim
klongs
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda farklı bı modem