Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
bilmiyorum denemedim istersen siyah kernel yükle dual boot yap dene güzelse geçersin

custave

custave

Üye
daha yeni ugrasiyoruz bu islerle biraz bekleyelim olmadi eskiye donucez 2.3.6

klongs

klongs

Üye
uygulama donması için endişe etme uygulamaların ics sürümleri çıkmaya başladı

---------- Eklendi @ 22:57:48 ---------- Yazıldı @ 22:55:15 ----------

cm9 un stabil sürümü çıksın stock rom yanında hikaye kalırda çıkmadı gitti

custave

custave

Üye
beklemeye devam o zaman

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
custom rom var istersen
yarbay'ım root dan room dan anlamam cahilim bu garantiyi bozar mı? o kadar okudum genel destek de kafam basmadı hani korkuyomda 1000 tl verdik rica el cevap versen şimdiden teşekürler

klongs

klongs

Üye
şu anki iyi diyorlar ama her gün güncelleme geldiği için gıcık oluyor

---------- Eklendi @ 23:14:51 ---------- Yazıldı @ 23:12:05 ----------

yarbay'ım root dan room dan anlamam cahilim bu garantiyi bozar mı? o kadar okudum genel destek de kafam basmadı hani korkuyomda 1000 tl verdik rica el cevap versen şimdiden teşekürler

bozar ama geri kaldırabilirsin 5 dk sürmüyor root yapmak

custave

custave

Üye
bende oyun hakkinda sorayim gta3 acilmiyor nedendir

klongs

klongs

Üye
1.3 sürümünü dene

custave

custave

Üye
mediafire.com linkleri daha once direk acilmiyodu simdi operadan bile aciliyo yukledigim modenle alakali olabilirmi

klongs

klongs

Üye
sanmıyorum bende de önceden açılmıyordu

custave

custave

Üye
simdi direk aciliyomu sende
aca ne yaptikta boyle uldu

klongs

klongs

Üye
şimdi denemedim java olmadığı için olmuyordu

custave

custave

Üye
ben java yuklemedim daha once operadan hicbirsekilde acilmiyodu kendi tarayocisindada masaustu tikini koyunca aciliyodu simdi direk aciliyo
bizdede acilir sorariz acilmaz sorariz da daha sonrasi icin kolay olurdu

klongs

klongs

Üye
tarayıcıda java yoktu güncellemeyle geldi heralde ben de tam bilmiyorum googlede araştırmışım java olmadığı için diyorlardı

ozgur1981

ozgur1981

Üye
s2 de wiriless sıkıntısı yaşıyorum açık olmasına rağmen sayfaya bağlanırken çok bekliyorum bağlantı sağlandı yazısı çıkıyor ondan sonra bağlantının koptuğunu anlıyorum ki bunun içinde sebep yok millet çatır çatır bağlı kalıyor telefonumu çok seviyorum ama moral bozuyor kardeş bi yardım pls.

modem için link ve nasıl yükleyeceğimi söyleyebilir misin.teşekkür ederim

calypso16

calypso16

Üye
hangi antivirüs programı iyi ve kullanışlı kilit ekranı açılışı için değişik bir tema arıyorum

FeC!

FeC!

Üye
hangi antivirüs programı iyi ve kullanışlı kilit ekranı açılışı için değişik bir tema arıyorum

Anti virus programları ise yaramaz gereksiz diye duydum. Go locker kullanın guzel lockerlar var...

ahetahet

ahetahet

Üye
birdaha soruyorum bu jireskop ayari nedir kalibre et dio yalniz bi kimildama yok bi aydinlatirmisiniz zahmet olmzsa hani konu bunun uzerine ya acmisiniz ya bisi soruyorum bu yuzden iste lutfen

custave

custave

Üye
modem için link ve nasıl yükleyeceğimi söyleyebilir misin.teşekkür ederim

klongs
bu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir
buda farklı bı modem

ozgur1981

ozgur1981

Üye
klongs
bu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir
buda farklı bı modem

çok teşekkürler eve gidince hemen deneyeceğim

Üst Alt