Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

custave

custave

Üye
iki telefon kullaniyorum 5800 da var boyle bi ozellik belki s2 dede bi progrm vardir dusuncesiyle sordum

---------- Eklendi @ 22:58:22 ---------- Yazıldı @ 22:18:56 ----------

ssnirim hic dusunulmemis boylo bisey

klongs

klongs

Üye
kac aydir bu forumdayim boyle birsey duymadim

canmanor

Üye
KULLANILMIŞ 2 EL s2 telefon aldım.fakatbazı yerlerde telefon ile konuşamıyorum(çekmiyor).bunun sebebi programlardan olabilirmi?2.3.6 sürüm-kernel sürümü 2.6.35.7dpi@DELL164#2 yapım numarası GINGERBREAD.XXLB1 bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.4.0.3 sandwich yüklesem sorun gidermi acaba?

arkadaşlar bu soruma yardımcı olacak biri yokmu acaba??bu sorun hakkında yardım bekliyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun çekmeme sorunu şebeke ile alakalı olabilir.ICS yüklemek için de bekleme.Hemen yükle derim...

custave

custave

Üye
cwmden yükleyeceksin

---------- Eklendi @ 22:44:43 ---------- Yazıldı @ 22:42:25 ----------

xdadaki en iyi modemlerden biri diyorlar
bu modemi silmek icin tekrar rom yuklememmi gerekli

okan134679

Üye
AYNI SORUN BENDE DE VAR JİROSKOP KALİBRASYONUNDA MAVİ tOP SABİt DURUYOR VE ÇÖZÜM BULAMADIM

okan134679

Üye
arkadaşlar kiesen android 4.0.3 yüklü galaxy s2 kullanıyorum ve ayarlardaki ekran bölümünde jiroskop kalibrasyonda mavi top sabit duruyor bu sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. bu problem ics 4.0 kurdutkan bir süre sonra oldu ve düzeltemedim

klongs

klongs

Üye
niye silmek istiyorsunki

custave

custave

Üye
yukledikten sonra baglanti kesiliyo arasira daha once yapmiyodu
wifi % 40 da

custave

custave

Üye
ben bitane buldum yukliycem XWKL1 diye

klongs

klongs

Üye
bir link ver belki romdur o

custave

custave

Üye

klongs

klongs

Üye
tamam yukle

custave

custave

Üye
sonradan yuklenen modemler yeni rom yuklefikten sonra degisiyomu

klongs

klongs

Üye
degisir

*-king-*

*-king-*

Üye
kardeşimde s2 var temple run oynarken düz tuttugumda telefonu adam sola gidiyo hep sağa döndürüyorum dönmüyo ne yapmam lazım normale donmesı ıcın

klongs

klongs

Üye
sil tekrar yukle

Üst Alt