Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

abbasonline

Üye
arkadaşlar ben konu ile alakası olmayan bir şey sormak istiyorum, willrock arkadaşım Galaxy S2 hakkında hertürlü konuya yardımcı olabilirim. demiş 1 sayfada da AllCallRecorder proğramı var Galaxy S2 ye kurdum gelen giden görüşmeleri kayıt ediyor, ancak kayıtları açtığımda hiç bir ses duymuyorum, kayıtta veri olduğunu (özelliklerinden 4,32 KB) konuşma süresine bağlı KB anladım. Nasıl kayıtları dinleyebilirim, diğer kayıt proğramlarında arayan veyahut aranan numaralar gözükmüyor bu proğramda o özellik çok hoş onun için bu proğramın üzerinde durdum. Yardımcı olursanız sevinirim.

tugitugay

Üye
hocam kolay gelsin ben yanlışlıkla 2.3.5 e güncelledim fakat tekrar 2.3.3 e nasil güncellerim yardım lütfen

yorgan_88

yorgan_88

Üye
facebook anroid sistemi yükledim sohbeti 3g ile bağlanınca açılmıyor
ısletım sıstemı daha da hızlandırıla bilinir mi?
karşı taraf beni arayınca kendi sesi kendisine yansıyormus (herkes rahatsız,3 kere servise verdım güncelleyip gonderıyorlar arıza yok dıyorlar)

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
1. Soruna cevap vereyim
Evet modem olarak kullanılabiliyor şöyle ki :
Kabloyu telefona bağlıyorsun ardından ayarlar-Kablosuz ve Ağ- Bağ. ve taşıanbilir Wi-Fi alanı- Usb Bağlanıyor kısmını işaretliyorsun direk internete giriyor pc den

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
Meraba ben türk kanallarını izlemek istiyorum buna göre bir program varmı yardıcı olursanız sevinirim tesekkürler

ramozotti

Üye
Slm arkadaslar.benim calistigim isyerinde aga bagli interneti olan bir bilgisayar var.bu pc deki interneti usb kablosunu kullanarak galaxy s2 me aktarabilir miyim

vural_sayin

vural_sayin

Üye
merhabalar bende galaxy s2 var başarı garantili igo menü den kayboldu dosyalarım external_sd klasörünün içinde igo yazıyor ama menüye alamıyorum ne yapmam lazım

----------Eklendi @ 19:31:34 ---------- Yazıldı @ 19:28:50 ----------

arkadaşlar ben konu ile alakası olmayan bir şey sormak istiyorum, willrock arkadaşım Galaxy S2 hakkında hertürlü konuya yardımcı olabilirim. demiş 1 sayfada da AllCallRecorder proğramı var Galaxy S2 ye kurdum gelen giden görüşmeleri kayıt ediyor, ancak kayıtları açtığımda hiç bir ses duymuyorum, kayıtta veri olduğunu (özelliklerinden 4,32 KB) konuşma süresine bağlı KB anladım. Nasıl kayıtları dinleyebilirim, diğer kayıt proğramlarında arayan veyahut aranan numaralar gözükmüyor bu proğramda o özellik çok hoş onun için bu proğramın üzerinde durdum. Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam total recall s2 bu programı yükle %100 çalışıyor hoparlör açmana falanda gerek yok

atayse

Üye
arkadaşlar yeniyim ltfen yardım edin galaxy s2 2.3.5 e yükseltmek isterken herşeyi doğru yaptım fakat yanlışlıkla galaxy s için olanı yüklemişim yükledikten sonra ekran gitti gelmiyor bilgisayarda görmüyor ne yapmalıyım

pro8181

pro8181

Üye
galaxy s2 de 2.3.5 vardı 2.3.6 yı yüklerken odin durdu. telefon şimdi hiç açılmıyor.nede şarz oluyor.lütfen yardım edin.şimdiden teşekkürler

snopx

snopx

Üye
S2 ye tema nasıl atacağım. Çoğu tema açılmıyor. Orta tuşa basıncada açılmayan temalar var.

yergun_002

Üye
ben henüz yeni aldım samsung galaxys2 igo yazılım dosyası lazım bana nerden bulabilirim teşekürler

paskalya79

Üye
merhaba yurtdışından galaxy s2 aldım.kies ile update ederken hata veriyor.ne yapmam gerekir.

özproman

özproman

Üye
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.

Merhaba,
galaxy s2 yi yeni aldım, öğrenmeye çalışıyorum. Ancak çözemediğim bir sorunum var. Sanırım döndürme ile veya nasıl oluyorsa "zil sesi düzeyi" diye bir menü çıkıyor ve ses seviyesi değişiyor. Bazen kendiliğinde sıfır oluyor tabi zili duyamıyorum farketmezsem! Lütfen bunu nasıl devre dışı bırakabilirim yazarmısınız. Belki döndürme özelliği devre dışı bırakılabilir ama o zaman da gerekli özellikler de gider diye yapamıyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler

siyicey

Üye
dostum bende de galaxy s 2 var.. en son dolphin hd tarayıcı yüklemiş facebboka bakıyordum masaüstü sitesine.. sonra programdan attı beni ve dolphin çöktü cart curt hata verdi.. sonra tlelefon kafayı yedi.. com.google service.. falan kapandı yada com.market kapandı gibi hatalar verdi.. yeniden başlattım sorun yoktu taki dolphini açıp tekrar faceye bağlanana akdar aynı hataları aldım bi daha.. kaldırayım dedim dolphini ama kaldırıldı der demez hataları yine verior.. tekrar başlatıyorum dolphin kalkmamış.. aga ne yapmam lazım.. telefon ağzına kadar pro ve oyun dolu.. dolphini kullanmazsam sorun yok telefon on numara.. yardımcı olursan sevinirim..

elyn_noyt

Üye
dostum s2 yurt dışından geldi kiesten güncelleme yapamıyorum bunun bi çözümü varmı tlfi roorlamak istemiyorum garanti dışına çıkmaması için yardımcı ola bilirmisin acaba

tedero1907

Üye
Arkadaşım Garmin in Galaxy s2 için olan versiyonu var mıdır ?

Mh66

Mh66

Üye
Selam.

Benim sorunum usb baglantı modları...
Telefonu sadece MTP modunda baglayabiliyorum.Pc suit modunda baglamak istiyorum.Eskiden baglayabiliyordum listeden secerek simdi liste cıkmıyor usbyi takınca.
Lutfen yardımcı olun.(android 2.3.5)

kiesi kurddum .pc stüdyoyu kurdum .pc sütüyo modda bağlayın diyo bilgisayarda. teli bağlıyorum seçecek mod ne yok ortalıkta napıcaz.

gokay1989

gokay1989

Üye
benimde gs2 var bildiklerimi sizinle paylasayimmm
tema kullanmak icin marketten go launcher programını atın bu temalarinizi acar.
turk kanallari izlemek icinde marketten arama kismina tv programlarini yazın turkce tv izleme programlarii gelecektir.
normal ekrandayken ust bar tusuna basılı tuttugunuzda saga kaydırdıgınzda ekran parlaklıgı acılır sola kaydırdıgınızda ise ekran parlaklıgı kısılır.
formlarda arastırın black market ve merkamarket vardır ucretsız oyun ve butun programları bulabılırsınz.facebook programı icnde frendcast ve 3d black for facebook programlarınızı kullanmanızı tavsıye ederım hepsı cok guzel programlardir.

Slash_batu

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum şu; markete giriyorum programlara bakıyorum. Resimleri açıyorum. Yorum yazıyorum. Ancak indir butonuna basıp kabul et dedikten sonra indiriliyor yazısı çıkıyor fakat indirilmiyor. Wireless ta bir sorun yok. Tarayıcdan sitelere girebiliyorum. Ancak internet paketimle programlar iniyor. Asıl mevzu şu; bir ara dns ile oynadım sonra düzelttim gerçi. Nasıl bir sorundur anlamadım. Acaba marketi kaldırıp tekrar yüklesem çalışırmı? Ya da başka bir çözümü varmı? Lütfen internet paketinden indir gibi şeyler söylemeyin paketim yok çünkü :)

Üst Alt