Telefon Tavsiyesi GALAXY S2 VS S3 MİNİ-Sarj suresi

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S2 VS S3 MİNİ-Sarj suresi
arkadaslar iki telefondan birini alacagim
abimde s2 var 4.1 yuklu sarji cok cabuk bitiyor internete girerken whatsap viber vb face programlar kullaniyor 5 6 saatte bitiyor s3 mini nin sarji nasil s2 ye gore daha mi iyi gidiyor sarji ikiside 4.1.2 surumunde

selcukas

Üye
s3 mini kullanıcısıyım parlaklıgı yarıya getirip güc tasarrufuna alın 2 gün idare eder whatsapp facebook internet takılırsanız

- - - Eklendi - - -

ama s2 alacağına s3 al daha iyi hatta general mobile discovery alabilirsin s2 çok eskide kaldı s3 minide çok bi telefon emin olabilirsin

enesrsln

enesrsln

Üye
Kardeş bence General Mobile Discovery almalısın. 1000 TL altında alabileceğin en iyi telefon o bence. 2-3 gün sonra ben de bir tane alacağım. Ama yine de biraz araştırabilirsin...

Buğra

Buğra

Admin
S3 mini yerine general mobile discovery almalisin :spr

MaxiHan

MaxiHan

Üye
S2 ninki daha iyi ama o tur uygulamalar her telefonda istesende istemesende bataryayi somurur.

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar discovery aldim ama sattim geri kamerasi cok kotu wonder in kamerasi ondan kaliteli ben iki telefondan bahsediyorum sadece
s3 mini mi s2 mi

- - - Eklendi - - -

s2 nin ekranimi kaliteli yoksa s3 minimi
s3 mini s-amoled 233 ppi
s2 s-amoled plus 217 ppi sizce hangisi daha net kaliteli canli ve sorunsuz bir ekrana sahip

maskedboy

maskedboy

Üye
bence s2 daha iyi amoled plus ekranı var şarj süresini bazı kullanıcılar sıkıntılı diyor ama ben olsam s2 alırdım

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini daha güncel bir cihaz ama s2'nin ekranı daha iyi ben s2'yi tercih ederdim

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cihazin eskimesi guncel olmasi onemli degil ben cok kararsiz kaldim simdi s2 alirsam 16 gb depolama hizi performansi garanti cok iyi denemistim kamera 8mp ama seri cekim yok sarj sorunu yasarim diye korkuyoroum s3 mjni de sarj sorunu yok 4.1 ile geliyors3 un ozelliklerini kullaniyor ve en sewdigim ozellik seri cekim var hiz konusunda sikinti olmayacagini dusunyorum
kendinizi benim yerime koysaydiniz hangisini alirdiniz
bu arada butcem 500 550 2.el alinir

- - - Eklendi - - -

karar vermekte cok zor durumdayim istedigim telefonda 35 40 a yakin uygulama kaldirsin sarji 1 gunu bitirsin 1 gun olmasada olabilir ama beni yariyolda birakmsasin kamera hizli ceksin şik ve zarif olsun

- - - Eklendi - - -

karar vermekte cok zor durumdayim istedigim telefonda 35 40 a yakin uygulama kaldirsin sarji 1 gunu bitirsin 1 gun olmasada olabilir ama beni yariyolda birakmsasin kamera hizli ceksin şik ve zarif olsun