S6 SARJ CABUK BITIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
S6 SARJ CABUK BITIYOR
S6 android 5.1.1 surumu yuklu ve sarji cok cabuk bitiyor normal cihazlara gore 1.5 kat fazla sarj tuketiyor sarj icin alinmasi gereken tedbirleri aldigim halde cok fazla faydasi olmadi sorunun lollipop dan kaynaklandigi dusunuluyor ama tam bilgim yok .. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ? Sarj olayini nasil cozerim ??

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 bende kullanıyorum

Max 3 saat dayanıyor şarj normal 2550 mah batarya var ve normal kullandığın zaman akşamı görürsün aşırı kullanırsan 3 saat en fazla

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Oncelikle lolipopa gectikten sonra telefonu aksam yuzde 50 ile birakiyordum internet kapali oldugu halde sabah kapaniyodu tel
Ayarlar wi fi gelismis ayarlar tel kapaliyken bile taramaya izin ver diye bi ayar var onu kapattim yedekle ve sifirla ayarlar bolumunden verilerimi yedekleyide kapadim sarj sorunum cozuldu
İnşallah sende de işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Oncelikle lolipopa gectikten sonra telefonu aksam yuzde 50 ile birakiyordum internet kapali oldugu halde sabah kapaniyodu tel
Ayarlar wi fi gelismis ayarlar tel kapaliyken bile taramaya izin ver diye bi ayar var onu kapattim yedekle ve sifirla ayarlar bolumunden verilerimi yedekleyide kapadim sarj sorunum cozuldu
İnşallah sende de işe yarar.
Benim mobil veri WiFi grps yedekleme açık ekran son akşamı görüyor

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim dediklerinizi InsaAllah ise yarar

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Bariz sekilde fark oldu sarji %30 daha iyi gidiyor cok tesekkur ederim hocam