Galaxy S2 Var. Sürekli bişeyler kullanıyor byte şeklinde yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Var. Sürekli bişeyler kullanıyor byte şeklinde yardım !!
Arkadaşlar Merhaba ;

Bende Samsung Galaxy S2 Var. Kısaca soruunu şöyle anlatayım ;

Hani birine telefon açtınız konuştunuz sonra kapattınız. Telefonunuza bir bilgilendirme gelir ya. Konuşma süresi : 5 dakka , Konuşma Tutarı : 1 tl Vb. gibi

Bende Sürekli telefon internetten bişeyler yapıyor byte şeklinde kullanımlar yapıyor fakat kontor hiç gitmiyor. Yaklaşık 5 saniyede bir bildirim geliyor. Kafaları yedirtcek bana.

Ayalar-Mobil Ağlar Kısmından Paket veri ve veri dolaşımını kapatıyorum. Ben Kapatıyorum o açılıyor. ben kapatıyorum o açılıyor.

Konu hakkında yardımcı olabilecek olan varmı arkadaşlar ? Telefonuma Neler Oluyor ?

Avunyali

Üye
.d telefon kafayı yemiş servise başvur

cesper.?

Üye
enson yüklediğin bir proğramlara bir bak otomatik olarak kulanıyor olabilir wlan olmayan yerde oto sim kullana bilir market vs mail bunları manuel senkronizeye cevir öyle dene kolay gelsin

----------Eklendi @ 02:10:26 ---------- Yazıldı @ 02:02:01 ----------

birde şöyle yapabilirsin eğer simden internet ve 3g istemiyorsan kulanmyorsan mobil ağlar şebeke ayarlarından gsm i aşaretle öyle dene

MezraL123

MezraL123

Üye
Uygulamalara verdiğin izinleri kontrol et. Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet'den oyunlara vs tıklayıp verdiğin izinlere bakabilirsin. Eğer içine sinmeyen ve bu soruna sebep olabilceğini düşündüğün bi izin vermişsen programı silmeyi deneyebilirsin. Android market samsung apps hesap senkronizasyonu vs şeylerin hepsini sadece wifi veya manuel yapmayı deneyebilirsin. Eğer sonradan oluşmuş bi sorunsa da en köklü çözüm format atmaktır bunu unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt