Galaxy s2 uydudan internete girme yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 uydudan internete girme yardım!!!
Arkadaşlar öncelikle böyle bir telefon aldığım için çok mutluyum.Kurcaladık ça hergün yeni birşeyi keşfediyorum. Sorum şu olacak. Arkadaşım da HTC marka telefon var. Telefondan GPS ile heralde internete giriyor. Telefonda hat takılı değilken. Bana saçma geldi sorayım dedim. Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse çok mutlu olurum.

Saygılar...

PriZm

PriZm

Üye
uydudan internete girmekmi?!?

o wifi olmasın?:D

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
hayır GPS üzerinden girio cihazın modem özelliği kullanıyor. bişeyler yapıyor giriyor bende anlamadım. AMA WİFİ KAPALIYKEN giriyor...

PriZm

PriZm

Üye
İlginc...

TheCower

TheCower

Üye
Sanırım blackberry de de var o özellik.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
modeli ne o telefonun

hkü

Üye
yanlışsam düzeltin. Ama gps üzerinden üzerinden sadece veri alır senin cihazından veri gönderilmez diye biliyorum. Haliyle tek yönlü veri ile internet olmaz diye düşünüyorum.

dagar

dagar

Üye
Hehe ayni sorun diyemicm ama ayni guzellik bnm telefondada var yani wifisiz kontorsz paketsiz galaxymini ile facebook(resimli) msn google sms bedava kullanabiliyorum basit bi sebeke ayariyla oluyor :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş nasıl yapıldığını anlatta herkez faydalansın o zaman

hkü

Üye
anlatta bizde bilelim

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nasıl yaptın söyle de bilelim.

Emil_Ceferli

Üye
kardes soylesene :) hem gps ten tektarafli digil cift tarafli veri transferi mumkun. Mesela konumu nasil bular telefon? Sinyal gider uyduya, sonra ordan geri gelir

dagar

dagar

Üye
Arkadaslar galaxy mini kullaniyorsaniz ve avea hattiniz varsa ekleyin

1 adet galaxy mini
1 adet avea hat (icerisinde en az 0.13 krs olsn)
Bunlar disinda olan hat ve telefonu olan eklemesin bosuna.

[email protected]

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
vay be vahiy gibi bi haber bu aga :d:

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
ekledim ama kabul etmiyor arkadaşlık davetini eklemeyin yani boşuna.

mancukya

Üye
Mesala Vadofone sitesinde gezinti yaparsaniz veri ücreti almiyor Vadofone bu durumu yönlendirme ve degisik ayarlar ile baska sitelerdede gezerek sanki Vadofone üstünde gezer gibi yapma imkani var.
Bunun benzerlerini yabanci Gsm sirketlerindede görDüm ama bu uzun sürmez adamlar uyanir ve biter.
Gelelim Gps dalgasina tellerdeki Gps sadece alici konumda durur ama mesala zamaninda Dvbs antenlerde bazi ayar ve programlarla belirli uyduda yükleme yapanlarin dosyalarini yakalamak imkani vardi yani siz ne yüklenecegini secemezsiniz ama uyudnet kullanan birinin yüklediklerine sahip olabilirsiniz Dvbs antenlerde münkün olan Gpsli tellerdede yazilim yada bazi ayarlar münkündür.
Ama öyle istedigim sayfayi gezerim falan hikaye onu yapamazsin ancak paket yakalam yöntemi ile teli gerekli gereksiz dalgalarla doldururdun yani yapan hikaye okumus sadece.
Ama Vodofona sistemini asmak kesinlikle anlatilan yöntemle münk!ün olabilir oda adamlar uyanana kadar bu islem Turkcell ve Avea icinde gecerliyse yani bedavaysa kendi sitelerinde gezmek sanki o sitede geziyormus gibi yapilarak opera ayarlariyla yapilabilir.
Kimse kimseyi kandirmasin Gps ile yöntemin tek olabilirligi yazdigim gibi diger yöntem hack yoluyla münkün ayrica uydunet tarzi seyden yararlanmak icin belki tek bir ihtimal üye olan birinin kullanici ayarlariyla olabilir ama Gps ciplerininde veri alma ve yollama bilgisine sahip olmasi gerekiyorki o hala pahali bir sistem ve bildigim kadariyla Agps tarzi chip kullanan gsmlerin hic birinde yok hikaye yani.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Mesala Vadofone sitesinde gezinti yaparsaniz veri ücreti almiyor Vadofone bu durumu yönlendirme ve degisik ayarlar ile baska sitelerdede gezerek sanki Vadofone üstünde gezer gibi yapma imkani var.
Bunun benzerlerini yabanci Gsm sirketlerindede görDüm ama bu uzun sürmez adamlar uyanir ve biter.
Gelelim Gps dalgasina tellerdeki Gps sadece alici konumda durur ama mesala zamaninda Dvbs antenlerde bazi ayar ve programlarla belirli uyduda yükleme yapanlarin dosyalarini yakalamak imkani vardi yani siz ne yüklenecegini secemezsiniz ama uyudnet kullanan birinin yüklediklerine sahip olabilirsiniz Dvbs antenlerde münkün olan Gpsli tellerdede yazilim yada bazi ayarlar münkündür.
Ama öyle istedigim sayfayi gezerim falan hikaye onu yapamazsin ancak paket yakalam yöntemi ile teli gerekli gereksiz dalgalarla doldururdun yani yapan hikaye okumus sadece.
Ama Vodofona sistemini asmak kesinlikle anlatilan yöntemle münk!ün olabilir oda adamlar uyanana kadar bu islem Turkcell ve Avea icinde gecerliyse yani bedavaysa kendi sitelerinde gezmek sanki o sitede geziyormus gibi yapilarak opera ayarlariyla yapilabilir.
Kimse kimseyi kandirmasin Gps ile yöntemin tek olabilirligi yazdigim gibi diger yöntem hack yoluyla münkün ayrica uydunet tarzi seyden yararlanmak icin belki tek bir ihtimal üye olan birinin kullanici ayarlariyla olabilir ama Gps ciplerininde veri alma ve yollama bilgisine sahip olmasi gerekiyorki o hala pahali bir sistem ve bildigim kadariyla Agps tarzi chip kullanan gsmlerin hic birinde yok hikaye yani.

Öncelikle yazmış olduğunuz için teşekkür ederim. mümkün olan en kısa zamanda arkadaşımın telefonundan foto çekip koyacağım siteye o zaman ne demek istediğimi daha açık anlatmış olurum.

hotlock

hotlock

Üye
arkadaşlar eğer araştırırsanız başka forumlarda var bende olmadı ama deneyebilirsiniz

----------Eklendi @ 00:53:40 ---------- Yazıldı @ 00:16:13 ----------

hatta bu sitede bile var bi konu başkası açmış
buyrun link
http://www.maxicep.com/android-inte...el-06-01-2012-kontorunuz-0-olmali-548051.html

Kardeş vodafon da zaten lira olmasada giriyodum ben ama daha sonradan mesjla ne kadar harcadıysam kesiyolar. yıllar önce bnm emektar k750 den yapmştm bunu ama 20 liraya yakın borç mesajı geldi vehattı kırıp attım :D Yani yok öyle bi dunya soradan kesiliyor :D

Üst Alt