Galaxy s2 uydudan internete girme yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dagar

dagar

Üye
Yok arkadas bnde keslme gibi olay yok ve

eklemiyor diyen arkasm bn palavra soylmiorm ya msn adresmi ynlis girdin yada glmemsdr face adredimde su.

Facebook:

msait

Üye
ben bu bedava olayını blacbery telefonda kullandım ama şu anda oluyormu bilmiyorum. opera mini yükledim telefona 0facebook yazıp girmek istediğim zaman beni otomatik olarak resimli facebook mobil sayfasına yönlediriyordu kontör olsun olmasın hiç kontör gitmedi, ama facebook dışında başka hiçbir sayfada denemedim.

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
ben bu bedava olayını blacbery telefonda kullandım ama şu anda oluyormu bilmiyorum. opera mini yükledim telefona 0facebook yazıp girmek istediğim zaman beni otomatik olarak resimli facebook mobil sayfasına yönlediriyordu kontör olsun olmasın hiç kontör gitmedi, ama facebook dışında başka hiçbir sayfada denemedim.

7 yıldır üyesin ilk mesajını yazıyosun gerçekten çok ilginç :D :D konuyu açan arkadaş çok mübarek biriymiş :D

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76 ve enaa_881
legolas29

legolas29

Üye
Anlatt

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
murat0288

murat0288

Üye
bendede s2 var interneti kapattım, wifiyi kapattım gps i açtım ama dediğin gibi internete girmiyor sırrını bi anlat bakalım...

----------Eklendi @ 13:58:41 ---------- Yazıldı @ 13:50:21 ----------

yok kardeş yok o telefon efsunludur, yada arkadaşın seni iyi kafaya sarmış sende üzümlü kek gibi düşmüşün işin kötüsüde bizide düşürdün....

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yeni duyuyorum :)

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı göremiyorum ahh bi görsem hemen ekran fotosunu çekip koyacağım siteye

Üst Alt