galaxy s2 özellikle ekran ısınma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 özellikle ekran ısınma problemi
Merhaba;
Galaxy s2 yi alalı 1 ay olmadı fakat telefon aşırı ısınıyor.Telefonu güncelledim ve rootladım.Chainfire 3d yi yükledim.Sorun yaşadığım fifa 2012 yi oynayabiliyorum fakat oyun oynarken çok ısınıyor ve ekrana dokulmayacak hale geliyor.Daha önce htc incredible s kullanıyordum ama aynı oyunu oynarken en az 1 saat onuyordum ve sorun çıkarmayacak derecede ısınıyordu.Telefon normalde ısınmıyor ama özellikle fifa 2012 asphalt 6 oynarken arka taraf ve özellikle ekran çok ısınıyor.İşlemcisi bu kadar yüksek olmasına rağmen bu tür sorunların olması ne kadar doğal.Konu hakkında desteğinizi rica ederim...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş evet telefon oyunlarda baya ısınıyo ama eğer oynarken ekran parlaklığın çok olursa o nedenle de ısınabilir oyun oynarken ekran parlaklığını düşürmeni öneririm ha elbette yine ısınır ama en azından daha az ısınır

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash

aga_06

Üye
asphalt 6 da bende aynı sorunu yaşıyordum.bu konudan bende çok rahatsızdım ve forumlarda baya araştırdım herkeste olduğuna ve kimsenin bi zarar görmediğine kanaat getirdim. telefonu rootlamadım ondan fifa 12 yi deneyemedim ama bu iki oyunda yüksek çözünürlük gerektiren oyunlar fifa 12 sadece yüksek çözünürlük ve dokunmatik kullanırken asphalt ta işin içine bide sensörler giriyo sonuçta telefonu eğerek kullanıyosun tüm bunlarda işlemcin ne kadar büyük olursa olsun telefonu etkiliyo.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
oyun meraklısı değilim ve android telde yok ama yinede bir tavsiye de bulunayım. Daha ısınmayan işlemci yapılmadı ısınacak tabi. Ancak arada bir bir dakikalık ara vererek hem kafa hem de tel dinlenir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aslında tam aksine ısınması işime yarardı hava çok soğuk :D

• Beğen
Tepkiler: thegame123
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Merhaba;
Galaxy s2 yi alalı 1 ay olmadı fakat telefon aşırı ısınıyor.Telefonu güncelledim ve rootladım.Chainfire 3d yi yükledim.Sorun yaşadığım fifa 2012 yi oynayabiliyorum fakat oyun oynarken çok ısınıyor ve ekrana dokulmayacak hale geliyor.Daha önce htc incredible s kullanıyordum ama aynı oyunu oynarken en az 1 saat onuyordum ve sorun çıkarmayacak derecede ısınıyordu.Telefon normalde ısınmıyor ama özellikle fifa 2012 asphalt 6 oynarken arka taraf ve özellikle ekran çok ısınıyor.İşlemcisi bu kadar yüksek olmasına rağmen bu tür sorunların olması ne kadar doğal.Konu hakkında desteğinizi rica ederim...

Bilgisayarındaki 4 çekirdekli işlemci koca fanla soğuyor.Çift çekirdekli fansız işlemcinin böyle olmasına dua et :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ozan2020

ozan2020

Üye
valla ekran patlayacak diye korkuyorum garantiye görütüncede yok yüksek akım derler mal gibi kalırız samsung servisine güven olmuyor cidden

HaqperesT

HaqperesT

Üye
valla ekran patlayacak diye korkuyorum garantiye görütüncede yok yüksek akım derler mal gibi kalırız samsung servisine güven olmuyor cidden

Böyle bir şey olsaydı rakip firmalar çoktan cam patlatma videolarını paylaşım sitelerine yollamış olurdu korkmadan hem oyun oyna hemde parmaklarını ısıt

quad4core

quad4core

Üye
aynı sorun bendede oluyor korkmana gerek yok

ozan2020

ozan2020

Üye
ama bi aradan sonra elimi koyamıyorum ekrana o derece ısınıyor çokkkk şarj yiyor

thegame123

Üye
gülü seven dikenine katlanır hesabı bi yandan geçen yıllarda peynir ekmek gibi alınan 5800larda şimdi kimse s2lerdeki oyunun gram benzerini açamazken s2lerde açılsa da ısınma sorunu var. sonuç olarak sorun çözülene kadar en azından oynanabildiğine şükredip ısınmasına kafayı takmamak lazım :)

Türe

Türe

Üye
merak etme her telefonda var , misal ben wave 2 kullanıyorum telefon el değmeyecek kadar ısınıyo soğuk bir zeminin üzerine koyaraktan soğutuyorum :naughty:

muscler

muscler

Üye
rootladiysan under clock etmeni tavsiye ederim set cpu programini kullanip islemci hizini 800mhz e cek ben 800mhzde kullaniyorum hic kasma yapmiyor oyunlardada menulerdede ve daha fazla dayaniyor sarjim

Mr.Nobody

Mr.Nobody

Üye
Merhaba;

O oyunları bir de şarja takıp oynadığında bırak elinin yanmasını üzerine kağıt koysan tutuşur.:ehe

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ben açtım ama artık çözüm buldum sorun kalmadı s2 yı sattım htc sensatıon aldım ama baktım oda kalorıfer gibi onuda sattım eskı telefonum htc incredible s e döndüm şimdi eskisi gibi istediğim oyunu oynuyorum banamısın demiyor s2 de oyun oynamam dersenız harıka telefon ama sensatıonu hıcbır yonuyle tavsıye etmıyorum maddi zararlarım oldu ama acı da olsa tecrube ettım kım ne derse desın s2 ısınıyor hemde kalorıfer gıbı oyun oynayamayacaksam çift cekırdegı ne yapacağım tek cekırdeklı ıncredıble s tıkır tıkır her oyunu acıyor ve ısınmadan eser yok dıger taraftan sensatıon cok kasıyor ozellıkle de 1080p mkv fılm ızlerken cok donuyor ama s2 de takılmadan eser yok dedım ya oyun harıc s2 harıka ıstedıgın gıbı 1080p mkv fılm ızle takır takır oynatıyor ama sensatıon donuyor ve ıkısındede mukemmel derecede ısınma var ve maalesef ıkısındede işlemcı hızını dusurup deneme yaptım ama olmadı neyse yınede sız bılırsnız htc ıncredıble s ıle oyunlara devam...

Üst Alt