Samsung Galaxy S2 kullandım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 kullandım.
Bkz. http://www.maxicep.com/android-gene...web-konusunda-sikinti-ceker-miyim-618478.html

Apple iPhone 4'den Android'e geçip geçmemek konusunda bayağı kararsız kaldım şu an. Android güzel hoş fakat biraz karışık geldi bana. Ayrıca geçişler ve kaydırmalar falan (özellikle menü ve google play) akıcı gelmedi. Fakat ana ekranı, web tarayıcısı falan gayet hoş. Kafam fena hale karışık.

----------Eklendi @ 09:25:17 ---------- Yazıldı @ 09:23:06 ----------

Şu an iki telefon da elimde, galaxy s2 biraz düşük çözünürlüklü olduğunu belli ediyor. Belki de Samsung Galaxy S3'ü beklemek veya HTC modellerine yönelmek gerekiyor. Ne dersiniz?

covar

covar

Üye
apple iphone 5 i bekle bence iphone 4 den sora galaxy 2 kullanıllmaz gitmez sana

technoshark

technoshark

Üye
İphone 5 gelene kadar galaxy s3 çıkar :) bence sen 5 i beklemeden android işletim sistemine geçiş yap ;)

klongs

klongs

Üye
ekran kalitesi olarak s2 daha iyidir htc den google playin son surumune bak onda hic takilma yok

eRDiiL

eRDiiL

Üye
s2'nin ekran çözünürlüğünün iphone 4s'den daha düşük olduğu doğru ama amoled ekran olduğu için daha parlak ve netmiş gibi gözüküyor

mehdi1578

mehdi1578

Üye
Androidi android yapan özelliklerden biri de karışık oması bence karıştırıp kurcalayıp telefonu kendi standardına ulaştırcaksın. Ben telefonda oyunumu oynarım sosyal ağda dolaşırım falan filan klasik smartphone özelliklerini kullanırım sadece dşyosan iphone tam sana göre ama android düşüncen varsa galaxy s3 bekleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt