fifa 2012 çok ağır oynuyor???? hemde galaxy s2 de olur mu sizce????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biyolog4472

biyolog4472

Üye
    Konu Sahibi
fifa 2012 çok ağır oynuyor???? hemde galaxy s2 de olur mu sizce????
merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım galaxy s2 telefunuma yaklaşık 1. 5 gblık fifa 2012 yi kurdum ama hem spikerin sesi kesik kesik oluyor oyun ağır oynuyor ve topta görünmüyor!!!!!!! sizce neyden kaynaklanıyor benim telefonda mı bir sorun var başka oynayan var mı???? acil cevap bekliyorum

mraz

mraz

Üye
kurduğun apk telefonun çözünürlüğüne uygun olmalı.misal bende galaxy note var fifa12 apk. 1280*800 dosyasını kurdum ve takılma olmadan oynuyorum.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
merhaba arkadaşlar bir hafta önce aldığım galaxy s2 telefunuma yaklaşık 1. 5 gblık fifa 2012 yi kurdum ama hem spikerin sesi kesik kesik oluyor oyun ağır oynuyor ve topta görünmüyor!!!!!!! sizce neyden kaynaklanıyor benim telefonda mı bir sorun var başka oynayan var mı???? acil cevap bekliyorum
bende galaxys s var onda da ağı ağır oynatıodu sildim donarken hiç bi anlamı kalmıor pes 2012 mecbur :D

----------Eklendi @ 19:48:46 ---------- Yazıldı @ 19:29:24 ----------

şu an s e tekrar yükledim mükemmle çalıştı :) yeni romda denedim costum rom atmıştım bide rootlamıştım :D oyunu açmadan önce ramı sıfıra la :D tabi kaliteli bi programla sıfır la sonra gir :)

Peocawe

Peocawe

Üye
bende galaxys s var onda da ağı ağır oynatıodu sildim donarken hiç bi anlamı kalmıor pes 2012 mecbur :D

----------Eklendi @ 19:48:46 ---------- Yazıldı @ 19:29:24 ----------

şu an s e tekrar yükledim mükemmle çalıştı :) yeni romda denedim costum rom atmıştım bide rootlamıştım :D oyunu açmadan önce ramı sıfıra la :D tabi kaliteli bi programla sıfır la sonra gir :)

Mesela ne gibi kaliteli bir program ?

biyolog4472

biyolog4472

Üye
    Konu Sahibi
gerçi bende yeni yasal mevcut sürümü güncelledim şimdi top görünüyor oyuncularda takılma yok sadece spikerin sesi kesiliyor ara ara....

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
topun görünmemesi büyük bir sorun bence. souçta futbol bir top oyunu yani :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
biyolog4472

biyolog4472

Üye
    Konu Sahibi
yani oyuncularım deliler gibi görünmeyen bir şeyin peşinden koşuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt