galaxy s2 mi n9 mu ????

sataer

Üye
n9 un çakması değil aynısı. Anlamadığım aynı firmanın cihazları nasıl çakma oluyor şaka gibisiniz.

n9 un çakması değil aynısı. Anlamadığım aynı firmanın cihazları nasıl çakma oluyor şaka gibisiniz.

Hocam bana dediyseniz ben "Sony'nin şu eski Xperia tasarımı hoşuma gidiyor.Keşke N9-Lumia 800-900 çakması tasarıma geçmeselerdi..." demişim.Yani Sony'nin yeni Xperia tasarımına çakma demişim.N9-Lumia 900-Lumia 800 tasarımları bir olduğu içinde yanyana yazdım çünkü sadece Lumia 900 yazdım diyelim biri atlayıp o N9 tasarımı diyebilecekti...

sataer

Üye
sana demedim hocam dediklerim anladı onu merak etme sen

benim gözlemim n9 lari herkes kullanamadıgı için satıyor arkadasım telefoncu yanına çok giderim ayrıca ben inceledim kullanımı gercekten zor hız uygulama vs bilgim dışı ama android iyi sanırım her konuda bende yeni basladım android e hadi hayırlısı

- - - Eklendi - - -

biraz öyle fakat okadar da kötü değil aslında bence n9 uzman cihazı o fiyata başka bir android li bir cihaz almanızı öneririm

Tepkiler: MasteLaa

N9 pro kullanıcılar için bana göre.Eğer biraz ilgili değilsen bu konulara N9 aldığında sıkılacaksındır ama hız oyun uygulama kullanım kolaylığında herkesin bildiği üzere IOS'un üstüne yoktur.

xPaSHax

Üye
sen hıc dusunmeden s2 al her turlu ıhtıyacını gorur guzelde cıhaz ekranda buyuk hızıda guzel ozellık desen ne ararsan var pısman olmazsın

Uzman cihazı derken kuzum Terminalden mi bahsediyorsun acaba

aynen öyle keçim o cihaza android yükleyeceğine gidip androidli bir cihaz almak daha mantıklı değil mi ?

- - - Eklendi - - -

sen hıc dusunmeden s2 al her turlu ıhtıyacını gorur guzelde cıhaz ekranda buyuk hızıda guzel ozellık desen ne ararsan var pısman olmazsın

evet kesinlikle pişman olmazsın çok iyi bir cihaz

- - - Eklendi - - -

kesinlikle öyle internet konusunda da android cihazların üzerine yoktur gerçi ios ta güzel fakat mozilla olmadan internetten video açamıyor...

aynen öyle keçim o cihaza android yükleyeceğine gidip androidli bir cihaz almak daha mantıklı değil mi ?

- - - Eklendi - - -

evet kesinlikle pişman olmazsın çok iyi bir cihaz

Hocam Android bir cihaz yerine Android oyunları + MeeGo'nun tarayıcısı, güzelliği daha hoş olur ama bana göre alınabilesi bir telefon olması için Android'teki büyük problemlerin kalkması lazım.

Hocam Android bir cihaz yerine Android oyunları + MeeGo'nun tarayıcısı, güzelliği daha hoş olur ama bana göre alınabilesi bir telefon olması için Android'teki büyük problemlerin kalkması lazım.

büyük problemler derken ?

Konuşma falan bana göre çok büyük problemler.Android yazmışım Android'ten kastım Nitroid olacaktı yav

hatlar karışmış

ki öyle sorunlarda var n9 da n9 u alıcaksın dualboot tan androide geçeceksin sonra seni birisi arıyacak problem yaşıyacaksın şimdi 1.300 küsür TL ona verene kadar 1.458 TL verip neden s2 almıyorlar ki ? terminali sanki çok kullanıyorlar...

Bende onu diyorum ama eğer konuşma problemi kalkarsa N9 ciddi bir rakip olabilir standart kullanıcılar için.