galaxy s2 mi n9 mu ????

sataer

Üye
heh bak böyle kanıtlarla gel canımı ye ben de hakkını vereyim o kadar da ısınmıyor diyeyim. merak ettim cihazda root yapılı mı ve custom rom attın mı bahane için sormuyorum yanlış anlama da.

klongs

Üye
stock rom yüklü root var siyah kernel yüklü

klongs

Üye
şu siyah kernel işini anlayamadım Mehmet abi,o ne oluyor ?,sence bizim cihazı android 4.0 a yükseltiyim mi önerir misin ne tür olumsuzlukları var ?

kernel telefonun çekirdeğidir custom kernellerle istediğini yapabilirsin root yapımı cpu overclocku-downclocku dual boot gpu overlocku-downlocku voltaj ayarları vs. icsyi ben memnunum ama wipe data wipe cache yapmıyacaksan önermem

o wipe data-cache olayını halan daha anlayamadım,nasıl yapacağımı detaylı olarak anlatabilirmisin ?

klongs

Üye
sen teli alınca anlatayim şimdi anlatırım unutursun

klongs

Üye
sen al ben her türlü yardım ederim

şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun o zaman

sende sağolasın,şimdi beyler birde sony xperia arc s buldum oda 800 TL galaxy s2 de 800 TL sizce hangisini almalıyım s2 nin özellikleri xperia nın 2 katı ama s2 kadar performans veriyor...

[video=youtube;SWq9mgpI_Xg]http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg[/video]

videodaki xperia arc benim dediğim xperia arc s yani işlemcisi 1.4 olan...

15097

Üye
ben olsam s2 alırdım

Ben olsam SII alırdım ama Sony'nin şu eski Xperia tasarımı hoşuma gidiyor.Keşke N9-Lumia 800-900 çakması tasarıma geçmeselerdi...

Ben olsam SII alırdım ama Sony'nin şu eski Xperia tasarımı hoşuma gidiyor.Keşke N9-Lumia 800-900 çakması tasarıma geçmeselerdi...

zaten s2 alacaktım sadece sordum,evet n9 un çakması gibi duruyor tasarımları

- - - Eklendi - - -

ama xperia arc videoda s2 yi aratmıyor baksanıza özellikleri s2 nin yarı yarıya daha iyi olmasına rağmen

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
zaten s2 alacaktım sadece sordum,evet n9 un çakması gibi duruyor tasarımları

- - - Eklendi - - -

ama xperia arc videoda s2 yi aratmıyor baksanıza özellikleri s2 nin yarı yarıya daha iyi olmasına rağmen
Bildiğin telefonu al kuzum Aklında soru işaretleri kalmaması açısından söyledim

gerçi doğru söylüyorsun samsung'un kies air i bile yeter