sataer
Üye
Yanlış hatırlamıyorsam N9'a da Iphone'de olduğu gibi bir browser ile Flash Player ekleyebiliyorduk.Bence asıl etken bu değil oyun.Fazla oyun oynamam diyorsan MeeGo'nun internet performansı cidden mükemmel.
Düz linux pek bir şey ifade etmiyorgeliştiriciler için önemli olan harmattan arayüzü geliştiriciler arayüzle özgürlüğün birleşimini ister düz linux bir şey ifade etmezz yaniben sana diyorum ben iki cihazıda kullandım s2 de hayat var...
eğer terminal falan lazımsa git netbook al linux kur daha birşey diyemiyorum...
s2 de multitasking çok rahat çalışıyor hatta her seferinde uygulamaları kapatmak için görev yöneticisine giriyorum
Düz linux pek bir şey ifade etmiyorgeliştiriciler için önemli olan harmattan arayüzü geliştiriciler arayüzle özgürlüğün birleşimini ister düz linux bir şey ifade etmezz yani
olsun hemen hemen aynı yere çıkıyor arkadaş geliştirici falan değilse n9 hiçbir işine yaramaz,haksız mıyım ?
haksızsın.
kimse kusura bakmasın o telefon bence o parayı haketmiyor,tabi geliştirici değilseniz...
tamam sisteminde 1 GB ram 1GHZ işlemci bulunabilir fakat bu gücü ben kullanamassam ne işime yarar bu güç benim ? + n9 a android yüklendiğini biliyorum fakat onu geliştiriciler v.s yapıyor normal bir kullanıcı yapamıyor ve yaptığınızda cihaz garanti dışı kalabiliyor vede o androidde çoğu özellik çalışmıyor...
- - - Eklendi - - -
Kontrolsüz Güç,Güç Değildir = Kullanamadığım Güç,Güç Değildir...
rom atmayıp root atmadan çoğu android cihazda aynı hiç merak etme bir ay sürmez s2 ye rom ararsınızn9 tam parasının cihazıdır dual boot çaşıştıran başka cihaz var mı piyasada nitdroid daha alpha aşamasında beta sürümde görüşelim.. Geliştirici olmasanda dünyanın en kullanışlı işletim sistemine sahip cihaz n9
n9 da adreno yok
- - - Eklendi - - -
n9 da adreno yok
sen s2 al kesinlikle boşver n9 u falan...
başkalarının fikirlerine saygılı olmalısın.
zaten saygılıyım fakat ben 2 cihazıda kullandığım için böyle konuşuyorum
sen n9 u tam kullanamamışsın
Android olmadan kullandım,bu yüzden benim için n9 bir hiç belki androidle kullansaydım yorumum başka olurdu
meego androidden iyi zaten ama kullanmayı bilmek gerek biraz
evet meegonun yeri ayrı fakat uygulama oyun v.s olmayınca durum böyle oluyor ama androidle düzeltildi gibi duruyor android tam olarak oturmadıktan sonra terminal v.s için alırsın n9'u ne yapacaksın dualboot ile androide geçeceksin seni arayanlar ulaşamıyacak ne anladım ben öyle işten demek istediğimi anladın galiba
arayan ulaşabiliyor sadece ses gitmiyor o iş de çözülmüştü en son videosunu gördüm meego microsoft yüzünden gelişmedi yoksa oyun uygulama zibil olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?