galaxy s2 mi n9 mu ????

2 yılda iphoneun kasa olarak cam olarak ne hale geldiğini biliyomusun bir söyle bakalım

xPaSHax

Üye
bence kesinlikle galaxy s2 n9 kotu demıyorum ama galaxy s2 cok daha ustun hız olsun ozellık olsun her konuda super cıhaz

kardeş yanlış anladın sen evet gb de çok iyi çalışıyor ama s2 ler şu an ics ile satılıyor bu arkadaş s2 alınca hani stabildi diyecek onun için dedim

ben bu perşembe aldım gingerbread vardı ve çok hızlı bir cihaz,ics e geçmeyi düşünmüyorum şuanda gingerbread bence gayet yeterli fakat bazı oyunlar için ics zorunlu bende s2 alacağım mesela oyunlar için mecburen geçeceğim onun haricinde gingerbread da çok iyi ics neden bukadar kötü olmuş onuda anlamadım zaten...

- - - Eklendi - - -

bence kesinlikle galaxy s2 n9 kotu demıyorum ama galaxy s2 cok daha ustun hız olsun ozellık olsun her konuda super cıhaz

aynen öyle,n9 a çok kötü demiyorum kendi çapında yine iyi cihaz ama bence o fiyatı haketmiyor 2.el ini 900 TL ye zor sattım oda gittigidiyor'dan telefoncuya satmaya kalkarsan zaten 600-700 TL den alıyorlar...

hiç düşünmeden git s2 aldediğim gibi ben 2 sinide kullandım eğer ben terminal falan kullanırım dersen n9 al tabi ama gündelik kullanım için (internet,oyun,uygulamalar v.s) s2 den şaşma ben n9 u sattım ve 2 gün sonra s2 aldım ve şunuda söyleyebilirim dışarıdan nekadar plastik bir telefon olarak görünsede çok dayanıklı ve sağlam telefon mesela düşme testlerinde iphone pert oluyordu s2 ye birşey olmuyordu sadece ufak tefek çizikler oluşuyordu ve ondan geçtim dün akşam babam s2 yi lavaboya düşürdü 5 saniye içinde aldık telefonun hemen bataryasını çıkarttım kuruttum falan sonra cihazı açtığımda cihaz çok kasıyordu sonra biraz daha kuruttum ve tekrar açtım ve cihazın her tarafından su çıkıyordu o derece yani telefon bu sefer hattı okumadı ve alt taraftaki tuşlar çalışmadı ve ben cihaz biraz daha kurusun diye cihazı ısındırdım ve sonra şarzı bitince masanın üzerine bıraktım ve cihazı çalıştırdım ve cihaz şuanda normal çalışıyor sadece haporlör ve gps inde problem var birde oyunlarda kasıyor asphalt 6 da bile kasıyor yani... ama herneyse sonuçta bu olay başka bir cihazın başına gelseydi ne olurdu merak ediyorum açıkçası...

hiç tereddüt etmeden s2 al n9zede olma...

MasteLaa

Üye
2 yılda bir telefon değiştirmiyorsan android akıl karı değil derken ?? Ben anlayamadım

xPaSHax

Üye
arkadasa katılıyorum

nokiacı isen n9 samsungcu isen s2 bu kadar basit

kagankao

Üye
S2 cok bariz daha iyi bir telefon zaten ozellikleri gec olaya android giriyor

sgs2 yi al internette dolaşırken sorun yaşama flash player desteği

sgs2 yi al internette dolaşırken sorun yaşama flash player desteği

Yanlış hatırlamıyorsam N9'a da Iphone'de olduğu gibi bir browser ile Flash Player ekleyebiliyorduk.Bence asıl etken bu değil oyun.Fazla oyun oynamam diyorsan MeeGo'nun internet performansı cidden mükemmel.

Yanlış hatırlamıyorsam N9'a da Iphone'de olduğu gibi bir browser ile Flash Player ekleyebiliyorduk.Bence asıl etken bu değil oyun.Fazla oyun oynamam diyorsan MeeGo'nun internet performansı cidden mükemmel.

evet Firefox ile flash player mümkün .