galaxy s2 mi n9 mu ????

_RYUK_

Üye
s2 al bence bir sıkıntın olunca cevabını bulman kolay olur,

bak kardeşim belki beni birazdan n9 cular topa tutacak ama bak ben sana diyorum git s2 al hiç pişman olmazsın dün akşam malum konudaki gibi cihaz suya düştü ve bende içi ısınsın diye cihazı zorladım (arka planda asphalt 6-gt racing-birkaç dini program ve birkaç şey daha aklımda değiller)cihazda çok hafif bir kasma vardı oda yok denecek kadar azdı sonra tarayıcıyıda açtım internette bazı sitelere girdim yine donma falan yok adamlar yapmışlar ben n9 da kullandım hatta sattım arada uçurum var bundan emin olabilirsin sakın gidip n9 alma ben pişman oldum sende olursun + n9 da bekleme ekranı yok nokia nın iphone u gibi olmuş kilidi açıyorsun direk menüde v.s s2 her türlü üstün yoğun kullanmazsan s2 yi şarzı 2 gün gidiyor sadece alo dersen falan işte ben öneririm yinede sen bilirsin ben n9 alma derim boşver n9 u bak benim ilanımın linki bu hafta sattım hatta ;

- - - Eklendi - - -

s2 gps konusunda rastladığım en iyi samsung diyebilirim yerimi direk buldu,bende S5620 Monte vardı o yok efendim 200 M içinde yok 1 km içinde gibi diyen abuk subuk gps i vardı ama s2 direk yerimi buldu çok hassas bir cihaz karanlıkta video çekimide okadar kötü değil...

- - - Eklendi - - -

belki malzeme olarak n9 üstündür fakat s2 diğer her türlü üstün bundan emin olabilirsin...

en iyi multitasking bence N9da. uygulama disinda N9 en iyisi. uygulama icin lumia 900 veya iphone 4s al. stabil istiyosan android alma derim.

en iyi multitasking bence N9da. uygulama disinda N9 en iyisi. uygulama icin lumia 900 veya iphone 4s al. stabil istiyosan android alma derim.

evet n9 da çok stabil fakat Android de S2 de çok stabil çalışıyor yani senin anlayacağın iki cihazda çok iyi fakat sen s2 al beni dinle wp daha yeni bir işletim sistemi okadar uygulama eksikliği var git s2 al biz çok memnunuz...

stabil diyosan t10 almiycan dostum ios a androiddeki kadar ozellik koy anlarsin o zaman telefonlarda bekleme ekrani yok recovery yok ozellestirme yok sadece guncelleme bekliycen androidde kendi yazilimini bile yazarsin iphone alcama s2 ve ace aldim cok memnunum lumiaymis oymus buymus nokianin son direnci wp de bos is

Tepkiler: avcitalip

+1,Android Cihazlar Nekadar Ekmek Okadar Köfte Şeklinde Fiyatlandırılmıştır,S2 ler mesela çok stabil biz çok memnunuz...

iphone 3 gs türkcellde 789 lira filan bi bak derim

__xXx__

Üye
kardeşim madem bir telefona aşağı yukarı 1500 lira vereceksin ikisinide boşver bulabilirsen iphone 4s bulamazsan 4 al derim stabillik internet hızı uygulama bolluğu vs de iphoneun üstüne yok meego da nokia nin üstünde durmadığı bir sistem nokia istersen lumia derim lumia serisine bak

Hala bilinçsizce konuşuyorsun...Androidin stabil olmamasının sebebinin karmaşık ya da wldget dolu olmasından değil düzgün yazılmamasındandır.Wp ve IOSun MeeGonunda stabil olmasının nedeni düzgün bir şekilde yazılmasıdır.Bilmeden konuşmayalım lütfen.

Arkadaşım her iki telefonda çok başarılı ama sana Galaxy SII daha uygun.Bence galaxy SII al.

__xXx__

Üye
+1,Android Cihazlar Nekadar Ekmek Okadar Köfte Şeklinde Fiyatlandırılmıştır,S2 ler mesela çok stabil biz çok memnunuz...

yeni s2ler ics yüklenmiş halde geliyor ve ben s2 mi ics ilede kullandım stabil denmesi yanlış olur ics ile

yeni s2ler ics yüklenmiş halde geliyor ve ben s2 mi ics ilede kullandım stabil denmesi yanlış olur ics ile

ics in stabil olduğunu söylemedim zaten kullanıcılar cihazlarının çok kastığını falan söylüyorlar ama gingerbread'da çok iyi çalışıyor hiç takılmadı şimdiye kadar

__xXx__

Üye
ics in stabil olduğunu söylemedim zaten kullanıcılar cihazlarının çok kastığını falan söylüyorlar ama gingerbread'da çok iyi çalışıyor hiç takılmadı şimdiye kadar

kardeş yanlış anladın sen evet gb de çok iyi çalışıyor ama s2 ler şu an ics ile satılıyor bu arkadaş s2 alınca hani stabildi diyecek onun için dedim

Tepkiler: avcitalip
Ios un mağazası daha geniş ama değmez o fiyata o cihazlar , wp öyle kenara atılacak işletim sistemi değil ama microsoft'un yeni işletim sistemi geldi eski cepler çöpe politikası var,Android desen yavaş yani bi nexus bi s2 falan almadıkça memnun olamazsın.Onlar bile ics ile yavaşlıyorlar.Symbian a herkes ölmüş gözüyle bakıyor , meego desen devamı gelmeyecek ,meamo var tabi bi de bulursan alırsın ama uygulamalar nasıl bilmiyorum arkadaşta n900 vardı zamanında işlemci hızı şimdiki cihazların yarısı(yine ergen gibi farklı platformdaki cihazların işlemci hızlarını kıyasladım helal bana)

Bana kalırsa na yapıcan onları ucuz bi netbook al(en ucuzundan asus un ilk çıkardığı) taş çalasın 300tl falan olması olması lazım kurarsın bi linux dağıtımı ubuntu mesela nete de girersin oyunda oynarsın o kısıtlı cihazların yapamadığı herşeyi minimum takılmayla yaparsın.Bir tanede nokia'nın haftanın 7 günü şarjı giden bir cihaz aldınmı toplam 500(Bu kadar etmez aslında) ufak bir çantayla 7" ekranlı bir netbook seni yormaz.

Microsoft'un telefonları çöpe çıkarma gibi bir olayı yok.Daha önc telefon üreticileri Wp'ye adam gibi telefon üretmediği için uzun süreli dayanamıyorlar.Bir de güncellemeleri vermiyorlar falan.Microsoft telefonların güncellemesi için eski sürümlere market desteğini çekti mesela ama telefon üreticileri adam akıllı telefon yapmadığı için güncellemeyi veremedi telefonlarına.Nokia Lumia 900 Wp8'i %99 alacak mesela çünkü Wp7'deki maximum donanım ile yapıldı ve gayet başarılı.4S'e 1500 lira vermek bence mantıklı sonra yaparsın JB'ni mis gibi 4 yıl gidecek telefonun olur...Eğer 2 yılda bir telefon değiştirmiyorsan Android pek akıl karı değil açıkçası.

Tepkiler: MasteLaa
adamın bir şeyden anladığı yok konuşuyo büyük mavi yazıyla sözünü mü dinletiyosun android karışık yazılmış ağzına almış bu lafı bütün foruma yazmış bide wpnin önü açık daha önce destek görmedi falan arkasında microsoft var googledan nokia fanlarından bulduğu sözleri buraya yazmış artık nokia bitti wp sadelikten arayüzü yok bile diyebilriz tasarım olarak kötü çok övündüğünüz lumia yı burdan başka bir yerde öven yok arkadaşlar lumia filan almayın sakın dikkat edin adam nokia fanı böyle birşey görmedim bütün foruma bunları yazmış hiç üşenmemiş artık android ve ios diye bir gerçek var nokia iletim sistemi olmadığı zamanlar önümüze takozları sundu ve devri bitti artık.