İphone 4 ten iyidirS2'ye baktım dün akşam gerçekten güzel telefona benziyor.Şarjı bitmiş Medya Mark'tekinin o yüzden açamadım.![]()
Kardom bunları geçtim neyse de tamam diyim başka üstün yanı yok.iPhone 4 tercih ederdim. Video ve fotoğraf kalitesi olarak iPhone 4 5 mp ve 720 p olmasina ragmen s2 den daha video ve fotograf cekiyor. Kanitlayabilirim dilerseniz
+1
Kardom bunları geçtim neyse de tamam diyim başka üstün yanı yok.

Kardom bunları geçtim neyse de tamam diyim başka üstün yanı yok.

Tabii ki kardom haklısın ama S2 nin donanım olarak da üstün olduğunu unutmayalım
İkisini de kullandim kardo biliyosun ; S2 nin tarayicisi daha iyi , uygulamalari biraz daha hizli aciyor (bazen) pratiklik acisindan iphone daha iyi . Muzik kalitesi olarak da s2 iyi deneyim sunar . Yalniz uygulama + destek konusunda 4 daha iyi biliyoruz . Tabi benim ihtiyaclarim ile arkadasinki farklibu yuzden hangisi karsiliyorsa onu almasi daha dogru
- - - Eklendi - - -
İhtiyaclarimi karsilamadiktan sonra 3310 one x ten iyidir de derim sonucta![]()

Herseyin donanim olmadigini da biliyoruz ki o donanim cayir cayir yanmaya sebep oluyor kardo
Tabii ki kardom haklısın ama S2 nin donanım olarak da üstün olduğunu unutmayalımİ4 ün açtığı oyunları o da rahatlık ile açar sonuçta
![]()

Tabii ki kardom doğrusun
Herseyin donanim olmadigini da biliyoruz ki o donanim cayir cayir yanmaya sebep oluyor kardo![]()

4S nasıl bir beklenti içindeydin ki..4S şu an S2 den üstün.4s vs s2
- - - Eklendi - - -
S2 çıktığında iphone 4 geri kaldı o zaman fanboylar dedilerki 4s çıksın siz görünfakat 4s beklenildiği gibi çıkmayınca bi anda sustular
![]()
4S nasıl bir beklenti içindeydin ki..4S şu an S2 den üstün.

4s s2 den üstün olabilir fakat s3 ten değil![]()

4S in S3 ile yarışması da 4S in + sı bunu unutma4s s2 den üstün olabilir fakat s3 ten değil![]()

4S in S3 ile yarışması da 4S in + sı bunu unutma![]()
Aynen.Öyle olmasa 4 çekirdekli telefon ile Çift çekirdeği kıyaslayamazdık
haklısın bu da sistemin kalitesini gösteriyor