Galaxy S2 mi, iPhone4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 mi, iPhone4 mü ?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
çakma iphone al :D (KayraBey' e gelsin :p)

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 al :oke:

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
S2'ye baktım dün akşam gerçekten güzel telefona benziyor.Şarjı bitmiş Medya Mark'tekinin o yüzden açamadım. :)

• Beğen
Tepkiler: Isabel ve MasteLaa
Türe

Türe

Üye
iPhone 4 tercih ederdim. Video ve fotoğraf kalitesi olarak iPhone 4 5 mp ve 720 p olmasina ragmen s2 den daha video ve fotograf cekiyor. Kanitlayabilirim dilerseniz

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone 4 tercih ederdim. Video ve fotoğraf kalitesi olarak iPhone 4 5 mp ve 720 p olmasina ragmen s2 den daha video ve fotograf cekiyor. Kanitlayabilirim dilerseniz
Kardom bunları geçtim neyse de tamam diyim başka üstün yanı yok.

Türe

Türe

Üye

Kardom bunları geçtim neyse de tamam diyim başka üstün yanı yok.

İkisini de kullandim kardo biliyosun ; S2 nin tarayicisi daha iyi , uygulamalari biraz daha hizli aciyor (bazen) pratiklik acisindan iphone daha iyi . Muzik kalitesi olarak da s2 iyi deneyim sunar . Yalniz uygulama + destek konusunda 4 daha iyi biliyoruz . Tabi benim ihtiyaclarim ile arkadasinki farklibu yuzden hangisi karsiliyorsa onu almasi daha dogru :good:

- - - Eklendi - - -

İhtiyaclarimi karsilamadiktan sonra 3310 one x ten iyidir de derim sonucta :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

İkisini de kullandim kardo biliyosun ; S2 nin tarayicisi daha iyi , uygulamalari biraz daha hizli aciyor (bazen) pratiklik acisindan iphone daha iyi . Muzik kalitesi olarak da s2 iyi deneyim sunar . Yalniz uygulama + destek konusunda 4 daha iyi biliyoruz . Tabi benim ihtiyaclarim ile arkadasinki farklibu yuzden hangisi karsiliyorsa onu almasi daha dogru :good:

- - - Eklendi - - -

İhtiyaclarimi karsilamadiktan sonra 3310 one x ten iyidir de derim sonucta :)
Tabii ki kardom haklısın ama S2 nin donanım olarak da üstün olduğunu unutmayalım ;) İ4 ün açtığı oyunları o da rahatlık ile açar sonuçta :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S2.

Türe

Türe

Üye

Tabii ki kardom haklısın ama S2 nin donanım olarak da üstün olduğunu unutmayalım ;) İ4 ün açtığı oyunları o da rahatlık ile açar sonuçta :)
Herseyin donanim olmadigini da biliyoruz ki o donanim cayir cayir yanmaya sebep oluyor kardo :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Herseyin donanim olmadigini da biliyoruz ki o donanim cayir cayir yanmaya sebep oluyor kardo :)
Tabii ki kardom doğrusun ;) iOS Android farkı da var ;) Isınmaya sebep olanın çekirdek olduğunu da biliyoruz :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
4s vs s2

- - - Eklendi - - -

S2 çıktığında iphone 4 geri kaldı o zaman fanboylar dedilerki 4s çıksın siz görün:kıskıs:fakat 4s beklenildiği gibi çıkmayınca bi anda sustular:ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
4s vs s2

- - - Eklendi - - -

S2 çıktığında iphone 4 geri kaldı o zaman fanboylar dedilerki 4s çıksın siz görün:kıskıs:fakat 4s beklenildiği gibi çıkmayınca bi anda sustular:ehe
4S nasıl bir beklenti içindeydin ki..4S şu an S2 den üstün.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
4s s2 den üstün olabilir fakat s3 ten değil:oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt