Galaxy S2 mi, iPhone4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 mi, iPhone4 mü ?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Galaxy S2 derim.4s mi s2 mi deseydin tartışmasız 4s derdim ama bence s2 daha üstün.

Oyun oymayacaksanız i4 alınız iOS ta oyun optimizasyonu s2 ye göre daha iyidir ve i4 destek görüyor fakat s2 destegi kesildi bu dediklerimi iyi duşun çünkü suan cogu kisi oyunda da android diyecek fakat her yeni oyun androiden

- - - Eklendi - - -

Galaxy S2 derim.4s mi s2 mi deseydin tartışmasız 4s derdim ama bence s2 daha üstün.

Oyun oymayacaksanız i4 alınız iOS ta oyun optimizasyonu s2 ye göre daha iyidir ve i4 destek görüyor fakat s2 destegi kesildi bu dediklerimi iyi duşun çünkü suan cogu kisi oyunda da android diyecek fakat her yeni oyun androidden 1-2ay önce iOS a geliyor ama oyun önemli degilse s2 almalısın sistem olarak daha üstün telefon ben olsam s2 alırdım çünkü sık oyun oynayan biri değilim

- - - Eklendi - - -

fanboyluk yapma 4 daha önce çıktı S2 nin rakibi olamaz yanından bile geçemez ios stabilitesini yerler şu günden sonra ... donanıma aç bir sistem lafı da ne kadar cahilce yaa donanımsız ürün göster bana ... one x bile oyunda donuyor-- ama 4 kasmadan oynatıyor demş benim PC de silkroad online 5 defa açabiliyor ama donanımhaber'in flash yüklü sitelerinde donuyor hata veriyor...bazen 5 oyun açıkken 4 GB'lık RAM boş gözüküyor --- bazende tam tersi %100 dolu oluyor one x bir defa oyun da takıldı diye android işletim sistemi donanıma aç bir sistemoldu... LG 2 GB lık RAM çıkardı diye donanıma aç bir sistem oldu android 4 çekirdekli telefonlara geçti diye donanıma aç bir sistem oldu ... boş boş konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ..İphone de 4 çekirdekli telefonla çıkınca aç bir sistem olacak derim de boş konuşmayı sevmiyorum...işletim sistemini donanımsız çalıştır sonra konuş...
Dostum anlatmaya çalıştığın olay optimizasyon. Bunu kaç kere vurguladım arkadaşımın s2siyle bnm 3gs yi karşılaştırdık s2nin açarken kastigi bazı oyunlari bnm 3gs kasmasan açabiliyordu bu tamamen optimizasyon ile alakalı anlamayanlar icin söyle anlatım aynı oyunun app Store'de 7$ olurken android Store'de 2$ olmasının sebebi de budur

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Oyun oymayacaksanız i4 alınız iOS ta oyun optimizasyonu s2 ye göre daha iyidir ve i4 destek görüyor fakat s2 destegi kesildi bu dediklerimi iyi duşun çünkü suan cogu kisi oyunda da android diyecek fakat her yeni oyun androiden

- - - Eklendi - - -

Oyun oymayacaksanız i4 alınız iOS ta oyun optimizasyonu s2 ye göre daha iyidir ve i4 destek görüyor fakat s2 destegi kesildi bu dediklerimi iyi duşun çünkü suan cogu kisi oyunda da android diyecek fakat her yeni oyun androidden 1-2ay önce iOS a geliyor ama oyun önemli degilse s2 almalısın sistem olarak daha üstün telefon ben olsam s2 alırdım çünkü sık oyun oynayan biri değilim
Demek istediğim şu : 4s ile S2 yi karşılaştırsa idik 4s i tartışmasız söylerdik..Çünkü bütün oyunları neredeyse yağ gibi oynatıyor..Ama İ4 ile karşılaştırıyoruz onun oynadığı oyunları S2 rahatlıkla oynatır..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Dostum anlatmaya çalıştığın olay optimizasyon. Bunu kaç kere vurguladım arkadaşımın s2siyle bnm 3gs yi karşılaştırdık s2nin açarken kastigi bazı oyunlari bnm 3gs kasmasan açabiliyordu bu tamamen optimizasyon ile alakalı anlamayanlar icin söyle anlatım aynı oyunun app Store'de 7$ olurken android Store'de 2$ olmasının sebebi de budur

resmi desteğin kesildiği kesin değil. Kesinleşse dahi Custom ROMlar var.

Türe

Türe

Üye
İos androdden daha optimize ve daha az donanim kullaniyor. Bazilari su inadini kirip kabullensinler artik sunu.

- - - Eklendi - - -

Demek istediğim şu : 4s ile S2 yi karşılaştırsa idik 4s i tartışmasız söylerdik..Çünkü bütün oyunları neredeyse yağ gibi oynatıyor..Ama İ4 ile karşılaştırıyoruz onun oynadığı oyunları S2 rahatlıkla oynatır..

:oke:

Elektr0

Elektr0

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

haklısın yaa kusura bakma biri 3gs biri s2 ... evet :hmmm|-)

klongs

klongs

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

iphone 3gs görmesem inanacağım abartma

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
-Emre

-Emre

Üye
s2 bence :)

zordayim

zordayim

Üye
S2 kral ya. Iphone 4s yi aldim bir hafta kullanamadim. Fazla abartiliyor. Ama s2 de telefonu elinizden birakmak istemezsiniz

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
S2 kral ya. Iphone 4s yi aldim bir hafta kullanamadim. Fazla abartiliyor. Ama s2 de telefonu elinizden birakmak istemezsiniz
4S mi fazla abartılıyor :hmmm JB siz kullanırsan kapalı kutuyu karşında bulursun kardeşim :hmmm

zordayim

zordayim

Üye

4S mi fazla abartılıyor :hmmm JB siz kullanırsan kapalı kutuyu karşında bulursun kardeşim :hmmm

JB nedir, nasıldır bilemem ben sıradan bir kullanıcıyım ve ikisinide kullanmaya başladığımda açık ara S2'de istediğim herşeyi yapabilme olanağını buldum birde ekranının büyük olması çok büyük bir avantaj bi çok kesim için

Elbette düşüncenize saygı duyarım yinede, zevk meselesi

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
amcalu1

amcalu1

Üye
Iki telefon tanırım biri s2 diğeri s3 gerisi hikaye

moniacful

Üye
s2 ye hakaret etmek oldu mu şimdi hiç saçma bir konu

longway

longway

Üye
S2 tartışılmaz

İ4 de
3g görüşme yok
Paylaşım yok.
Batarya çıkmıyor.
Sim değiştirmek zor
Pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt