Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S2 mi, iPhone4 mü?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr
Üye
çakma iphone al (KayraBey' e gelsin )
Kerim.
Üye
s2 al
lg1967
Üye
Konu Sahibi
S2'ye baktım dün akşam gerçekten güzel telefona benziyor.Şarjı bitmiş Medya Mark'tekinin o yüzden açamadım.
iPhone 4 tercih ederdim. Video ve fotoğraf kalitesi olarak iPhone 4 5 mp ve 720 p olmasina ragmen s2 den daha video ve fotograf cekiyor. Kanitlayabilirim dilerseniz
iPhone 4 tercih ederdim. Video ve fotoğraf kalitesi olarak iPhone 4 5 mp ve 720 p olmasina ragmen s2 den daha video ve fotograf cekiyor. Kanitlayabilirim dilerseniz
İkisini de kullandim kardo biliyosun ; S2 nin tarayicisi daha iyi , uygulamalari biraz daha hizli aciyor (bazen) pratiklik acisindan iphone daha iyi . Muzik kalitesi olarak da s2 iyi deneyim sunar . Yalniz uygulama + destek konusunda 4 daha iyi biliyoruz . Tabi benim ihtiyaclarim ile arkadasinki farklibu yuzden hangisi karsiliyorsa onu almasi daha dogru
- - - Eklendi - - -
İhtiyaclarimi karsilamadiktan sonra 3310 one x ten iyidir de derim sonucta
İkisini de kullandim kardo biliyosun ; S2 nin tarayicisi daha iyi , uygulamalari biraz daha hizli aciyor (bazen) pratiklik acisindan iphone daha iyi . Muzik kalitesi olarak da s2 iyi deneyim sunar . Yalniz uygulama + destek konusunda 4 daha iyi biliyoruz . Tabi benim ihtiyaclarim ile arkadasinki farklibu yuzden hangisi karsiliyorsa onu almasi daha dogru
- - - Eklendi - - -
İhtiyaclarimi karsilamadiktan sonra 3310 one x ten iyidir de derim sonucta