Galaxy S2 I9100 [jb] 4.1.2 Omega Rom V20... Yine Kalitenin Içindeyim :)

Sponsorlu Bağlantılar

teto_sefa

Üye
arkadşalar ben bunu kurmuyı becermedim bi türlü ispanya sürümünü yükledim sonra hangi kerneli yüklüyecem ve napcam acil yardım lütfennnn

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
kardeşim güzel bir paylaşım teşekkürler :)

blckdrgn

Üye
Anlattığınız özellikleri kullanmak için gerçekten sabırsızlanıyorum ancak benim bir kaç sorum ve sorunum olacaktı.
1. Bu işlemi yapmak için telefonumun root lu olması gerekiyor bunu biliyorum ancak;
android sürümüm: 4.1.2
ana bant sürümüm: I9100XXLS6
Yapım Numarası: JZO54K.I9100XXLSJ
buna ait root dosyasını bulamadım.
2. Bu bilgilerdeki telefonumu root ladığım zaman (tabi dosyayı bulup yapabilirsem) sizin verdiğiniz omega v20 çalışır mı bu JB üzerinde?
Şimdiden teşekkürler...

custave

custave

Üye
Anlattığınız özellikleri kullanmak için gerçekten sabırsızlanıyorum ancak benim bir kaç sorum ve sorunum olacaktı.
1. Bu işlemi yapmak için telefonumun root lu olması gerekiyor bunu biliyorum ancak;
android sürümüm: 4.1.2
ana bant sürümüm: I9100XXLS6
Yapım Numarası: JZO54K.I9100XXLSJ
buna ait root dosyasını bulamadım.
2. Bu bilgilerdeki telefonumu root ladığım zaman (tabi dosyayı bulup yapabilirsem) sizin verdiğiniz omega v20 çalışır mı bu JB üzerinde?
Şimdiden teşekkürler...

root
https://rapidshare.com/files/3753698434/4.1.2~spain.zip 4.1.2 spaın root zıpten cıkan 5 numarayı odınle yukle 6 numarayı recovery ınstal zıp le yukle

sende yuklu olan test 4.1.2 mi
eger oysa once isp romu yukle burdaki root dosyasini yukle ondan sonra v20 yukle istersen

blckdrgn

Üye
biraz yavaşladı sanki telefon ve dokunmaları geç hissediyor. ama özellikleri ile karşılaştırıldığında önemsenmeyecek derecede. emeğinize sağlık.

custave

custave

Üye
biraz yavaşladı sanki telefon ve dokunmaları geç hissediyor. ama özellikleri ile karşılaştırıldığında önemsenmeyecek derecede. emeğinize sağlık.

bende bi yavaşlama yok bide fabrika ayaricek bende bi tr deneyeyim diye yukledim sabah bi sorunla karşilaşmadim simdi de Russia surumu cikmis onu deniycem

yakup_

Üye
arkadaşlar ben ispanya resmi sürümü yükledim 4.1.2 çok berbat bir rom ne kilit ekranı var ne multi windowu benim tel rootlu degil bunu 4.1.2 nin üstüne odinle kurabilirmiyiz birisi anlatabilir mi?

custave

custave

Üye
arkadaşlar ben ispanya resmi sürümü yükledim 4.1.2 çok berbat bir rom ne kilit ekranı var ne multi windowu benim tel rootlu degil bunu 4.1.2 nin üstüne odinle kurabilirmiyiz birisi anlatabilir mi?

rootla kurabilirsin
root
https://rapidshare.com/files/3753698434/4.1.2~spain.zip 4.1.2 spaın root zıpten cıkan 5 numarayı odınle yukle 6 numarayı recovery ınstal zıp le yukle

xfurkan1

Üye
bende 19.2de varda bende iki üç kere soft brick oldu cwmden wipe data yaptım düzeldi bi tanesinde ekran öyle dondu tuşa basarak kapattım ondan oldu diğerinde ise titanium reboot istedi yaptım ama açılmadı şimdide pilden mi diye pili öylesine çıkardım ondanmış artık korkmaya başladım bu kadar soft brickten sonra hard brick gelirse diye bir tek bu romamı özel bu durum , bu durumdan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım

juan-juan

Üye
slm millet.

bu romda bildirimdeki saati ortaya cekebilir miyiz?

blckdrgn

Üye
bende bi yavaşlama yok bide fabrika ayaricek bende bi tr deneyeyim diye yukledim sabah bi sorunla karşilaşmadim simdi de Russia surumu cikmis onu deniycem

telefonum şarz süresinde gözle görülecek derecede artış var. data açık, güç tasarrufu modunda değilken neredeyse 2 tam gün gitti. bütün kurcalamalarıma rağmen. yavaşlama olayı da fabrika ayar ile ortadan kalktı. dalga efekti mürekkep efekti multi window hepsi normal ve çok güzel çalışıyor. yükeleyeli 2 gün oldu bi sorunla karşılaşmadım. gerçekten elinize sağlık teşekkürler.

sadece bir sorum var sızıntı 4.1.2 idi bundan önceki sistemim ve ayarlar>cihaz hakkında>durum> burada en altta cihaz durumu : resmi yazıyordu. şimdi o kısım hiç yok. acaba telefonum imeisi silinmiş olabilir mi? yada bu bi sorun mu? :)

• Beğen
Tepkiler: yaramaz6187

omerbeytekin

Üye
edit: cihazımda sorun çıkmıştı, çözdüm.
paylaşım için teşekkürler. :)

dj_18

Üye
telefon sim unlock kodu istiyor yardım lütfen

burak.golcuk

Üye
kardeşim aynı dediğin yükledim bazen uygulamayı calışmayı durdurdu diye bütün uygulamalar hata veriyo sebebini anlamadım ilk başlarda yoktu böle bişi sonda bastan kurdum yine senin anlattıgın sekilde yine ilk başlar böle bişi sonra bigün telefon dondu pili cıkardım taktım sarı unlemden ileri gitmedi sonra sarı unlemdeyken kapatma tusuna basılı tuttum kapandı sonra tekrar actıgımda acılımı baya uzun surdu ama acıldı bazı uygulamayar uygulama calışmayı durdurdu diye hata veriyodu hatta cogu uygulama sonra bi kaç sonra cogu uygulama direk uygulamaya tıkladıgım an uygulama calışmayu durdurdu dedi bende ole diyenleri sildim bastan kurdum su anda sorun yok tekrardan olabilir die düşünüyorum cunku iki kere oldu sebebi nedir sence ? şimdiden teşekkür ederim :)

dj_18

Üye
konuyu açıosun bide yardım etsen mağdur kaldık heralde keyfimizden yazmıoz

fenerlik

Üye
Bu romu yüklemek için kesin rootlu mu olması gerekiyor.

Bir de format çekileceği için kurulmuş tüm programlar, arama kayıtları, rehber vs gidiyor değil mi?

fenerlik

Üye
4.1.2 nordic yüklü. En kısa yoldan nasıl yükleyebilirim.

aşikar53

aşikar53

Üye
yaptım,

hakanaras04

Üye
benim telefonum bu rottan sonra hiç açılmadı Custom wiffe çıktı ordaki bütün kutucukları işaretledim hiç sorun yoktu en son rebot çıktı ona bastım bir daha açıkmadı

Üst Alt