Hakan2635
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim yazılımcı mı neresi bilmiyorum artık sana yalan yanlış bilgi vermişler. One X te Tegra 3 işlemci mevcut ve 4+1 çekirdekli işlemciye sahip pasif yapıda bekleme de ve telefonu kasmıcak şekilde menü dolaşımlarında o +1 olan ek çekirdek çalışıyor sadece bataryadan tasarruf için eğer zorlucak bir durum olursa diğer çekirdekler devreye giriyoronex alma ben ankara demette böyle yazılımci gibi bir yere sordum sadece adı 4 cekirdek dedi aynı anda devreye giremiyomus
Htc nin arayüzü hayvan gibi diye bi tabir yakışmamış sana. Kasma yaptığı yok çekirdek olayını açıkladım zaten kullanamıyor diye bir şeyde yokhtc arayüzü hayvan gibi şarj yiyo kasma yapiyo ve 4 çekirdek cihazinda bile 4 cekirdegi ayni anda kullanamiyo
Arayüz şarj yemez sadece işlemciyi yorar o şekilde şarj yer. Touchwiz bence kötü bir arayüz sorunları mevcuts3te de var onlar ve arayuz sarj yemiyo bence hangisinin tipini.seviyosan onu al
Htc Fanı olduğumu neye dayanarak söylüyorsun benim htc telefonum bile yok henüzsen htc fanı oldugun.icin oyle adam sattigi cihazi kotuleyip s3 al diyorsa bunda bisey vardir
Ben gerek var demedim ileride olucak amaayrica tip de zevk meselesi suanda s2yi bile yormuyo hic bi oyun gerek yok bence okadar yuksek.cihaza
O zaman One X kötü demiceksin kardeşim benim aynıysahepsi tip disinda assa yukari ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?