Galaxy S2, Galaxy Note, Htc Sensation XE, iPhone 4s ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2, Galaxy Note, Htc Sensation XE, iPhone 4s ?
herkese merhabalar.
abim yeni telefon alacakmış önümüzdeki ay abim bakmış bu telefonları beğenmiş işin içinden çıkamamış ben ona aradığı birçok özelliği 4s de bulacağına eminim diyorum ama o kararsız durumda aradığı özellikler; kamera ,uygulama, ekran, internet ve birazda şık olmasını istiyor bende abimin kararını kolaylaştırmak amacı ile sizlere başvurmak istedim :) Teşekkürler..

anılbaran

anılbaran

Üye
en iyi grafik işlemcisi olan iphone 4s i tercih etmeli

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk günden beri 4s diyorum ama onun kafasını ekran büyüklüğü ram gibi özellikler çeliyor ama ios için 512mb ramin yeterli oldugunu bilmiyor :) ben alacak olsam ya iphone 4s yada galaxy nexus alırdım diye düşünüyorum :)

MrExpert

MrExpert

Üye
benim abim 4s aldı çok memnun oyun uygulamaya diyecek yok internette flash olmamasına rağmen uçuyor ben şahsen 4s tavsiye ederim ayrıca çok şık bir telefon... ŞİDDETLE 4S ÖNERİRİM...

futbol123

futbol123

Üye
benim abim 4s aldı çok memnun oyun uygulamaya diyecek yok internette flash olmamasına rağmen uçuyor ben şahsen 4s tavsiye ederim ayrıca çok şık bir telefon... ŞİDDETLE 4S ÖNERİRİM...
çok pahalı bir telefona 2milyarda verilmez yazık..

Astrosman

Astrosman

Üye
S2 :oke:

Türe

Türe

Üye
4s :oke:

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Ağırlık olarak 4s var sanırım nexus hakkında fikri olan varmı 4s kadar yetenekli bir cihaz mıdır veya s2, 4s kadar tutar mi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4S tabi ki ama Türkiye'de çok pahalı. Nexus hiç olmaz, ilk çıkan ICS'den fazla bir şey beklememek lazım. Note da ona büyük gelebilir.

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Anladım galaxy note yi eledik galaxy s2 yi de elemek üzereyiz nexus kamerası hosumuza gitmedi dediğin gibi ilk ics ne olacağı belli değil ağırlık 4s o da 4s e karşı ısındı şimdi sadece sensation xe kaldı o da 4se karşı başarılı olacağını düşünmüyorum teşekkürler yadımcı olan arkadaşlarıma .. Abimin tek derdi 3.5" için küçük diyor ama o kadarını da idare etsin tahminimce istediği tüm özelikler iphone 5 ile gelecek :)

----------Eklendi @ 17:47:26 ---------- Yazıldı @ 17:35:42 ----------

Aaa iphone 4s 1800lere düşmüş en son gördüğümde 2400du :)

----------Eklendi @ 19:20:43 ---------- Yazıldı @ 17:47:26 ----------

arkadaşlar peki ben sahibinden.com dan baktım 1400tl ye simfree pasaport kayıtlı cihazlar var öyle bir cihaz alsam bana sorun çıkartırmı o şekilde alıp kullanan varmı ?

klongs

klongs

Üye
s2 de ics cok guzel calisiyor tek sorunu sarji cabuk bitiyor o iphone 4s tede var

maxirabit

maxirabit

Üye
Aslın da kağıt üstünde ki özelliklere pek bakmayın. En sağlıklısı sizin kullanıp,test etmeniz olur. Bir süre sonra şurasını beyenmedim keşke şunu alsaydım diye biliyorsunuz:)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
covar

covar

Üye
aralarında en iyi cihaz iphone 4s dir tartışmasız kesinlikle ama iphone4 s nin en kötü yanı beni kendisinden soğutann ekranı 3,5 inch 4 inch olsa idi4+4 lük telefon idi kücük ekran dat vermiyo

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen abim gibi konuştun o da ekranı problem ediyor sadece :) bugün telefonları inceledik 4s yakın geldi ama nexus ekrani çok güzel duruyor 4s alacağız sanırım pasaport kayıtlı güvenilir bi cihaz bakacağız olmazsa mecbur garantili cihaz yardımcı olan herkese teşekkürler :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Abin biraz bekleseydi Sony Xperia S alırdınız. 1.5 milyar gibi bir fiyatı var ama tasarım ve özellikler şahane ki zaten SII'den daha iyi bir cihaz.
1.5 Ghz çift çekirdek işlemci, 1 gb ram , İCs , 12 Mpx kamera , tasarıma bir şey demiyorum sadece google görsellerden bak diyorum. :)

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Baktım xperia s e gerçekten çok hoş duruyor ama biz telefonu nisan ortasında alacağız :)

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
One s aklımda ama 10 nisan da alacağız telefonu o zamana çıkma ihtimali var mı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
One s aklımda ama 10 nisan da alacağız telefonu o zamana çıkma ihtimali var mı ?

o zamana kadar çıkacağını zannetmiyorum. 10 Nisan'a 1 ay gibi kısa bir süre kaldı ve o tarihe kadar gelse de fiyatı uçuk olur.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bence xperia s e de ciddi ciddi bakın harika bir telefon özelliklikleride htc one s den geri kalır değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt