Galaxy S2 9100 Ve Düşük Cihazlar Için 4.4 Gelecek Mi

Sponsorlu Bağlantılar

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 için 4.4 custom rom var mı stabil çalışan ?

neo74

Üye
Şu a kullanıyorum 4.4 tek eksiği flash player onu da Puffin kullanarak hallediyorum piyasa da 4 5 tane 4.4 var ama ben bir tanesini denedim suanlik her şey güzel telefon kaymak boş ram 390 larda geziyor

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Peki bana 4.4 romunun linkini verirmisin ?

mty2147

mty2147

Üye
android 4.4 512 mb'lık ram'li cihazlarda bile stabil çalışacakmış o yüzden çoğu cihaza gelebilir ama samsunglara zor Samsung güncelleme konusunda çok kötü ama zaten s2 ve note gibi cihazlar eski olduğu için çoğu cihazın garanti süreleri dolmuştur en mantıklısı custom rom yüklemek
not:bence çoğu custom rom orijinalinden daha güzel çalışıyor

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Elinizde sağlam s2 için 4.4 rom var mı

Invoke

Invoke

Üye
S2 güncelleme almaz, daha düşüğü de almaz.

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Simkat dedigin romu türk yapımcılar mı yapıyor yoksa xda sitesindekiler mi ?

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Simkat dedigin romu türk yapımcılar mı yapıyor yoksa xda sitesindekiler mi ?

Xda bildigim kadariyla sadece rom paylasim sitesi. Slim Bean Türk yapimi degil ama Türkçe dil seçeneği var. Prof bi romdur. Android in özelliklerini en ince ayrintisina kadar kullanabilirsin. Sürekli güncellenen bi romdur. Bildiğim kadariyla s2 icin 4.3 guncellemesini kararli yayinlayan tek romdur. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

Narutodth

Narutodth

Üye
Slim beani kullanmistim eskiden 4.1.2 versiyonuydu kamera ve google play calismiyodu ama gercekten cok stabildi tirt bi telefonda bile cok stabil calisabilen bi romdu :D

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Galaxy S2 Touch Epic 4g diye bir rom duydunuz muArkadaşlar Galaxy S2 Touch Epic 4g diye bir rom duydunuz mu hiç

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Bilgim yokta S2 için varmı yanı ?

blackcat67

blackcat67

Üye
gelicek kardeşim google üstüne basa basa 512mb ramli cihazlar için optimize edildi her cihazda çalışabilir diyor yani bu devirde yeni çıkacak telefonlara 512 mb ram koymicaklarına göre eskiye dönük bir işletim sistemi oldu 4.4

Emre_o6

Emre_o6

Üye
s2 için olmasi lazim. arastir bi

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Az önce epic romu yükledimde sim kartı görmüyor ve türkçe dil seçenegi yok

Emre_o6

Emre_o6

Üye
Slim Bean dene

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Revoultion diye bir rom var onu deneyecem can :)

neo74

Üye
rom burada cwm 6.0.4.4 veya ustu kernel gerekiyor bir de kilik ekrani sesini kapatin muzik dinlerden cakisiyor

Üst Alt