Galaxy S2 9100 Ve Düşük Cihazlar Için 4.4 Gelecek Mi

Sponsorlu Bağlantılar

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 9100 Ve Düşük Cihazlar Için 4.4 Gelecek Mi
Merhaba arkadaşlar bir kaçtane forumda okudum Galaxy S2, Galaxy Note ve diger düşük olan telefonlar için 4.4 kitkat sürümü gelebilirmiş bir kaçtane forumda okudum bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi bu konuda stock rom mu yayınlanacak mı yoksa custom rom olarak mı yayınlanacak ?

blackcat67

blackcat67

Üye
s2 için gelirde diğer cihazlar için biraz zor ama custom rom gelir

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Kimse kendini kandirmasin s2 icin guncelleme daha gelmez note da belki 4.3 alir o kadar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Peki ya s3 miniye?

blackcat67

blackcat67

Üye
galaxy s2 ve s3 mini kitkat güncellemesi alıcak ve muhtemelen son güncellemeleri olucak

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Abimde s2 var ama hala su an android 4.0 mı ne var güncelleme gelmiyor hic nedeni ne olabilir?

blackcat67

blackcat67

Üye
odin ile yükliyeceksiniz yada kies yoluyla sammobile de var firmware 4.1.2

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Rom şeklinde yani?

blackcat67

blackcat67

Üye
evet

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
s2 4.4 resmi güncelleme almaz.ancak custom alır.galaxy nexus bile almadı yani düşünün artık...

OnurErtas

OnurErtas

Üye
S3 mini?

Narutodth

Narutodth

Üye
S3 un alacagi bile muamma iken s2 yi zannetmiyorum

byadanali

byadanali

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar S3 un aldığı 4.3 güncellemesinde bazı sıkıntılar ortaya çıktı Jealy Bean de bazı sıkıntılar oldugu için samsung kullanıcıları bu durumdan şikayetçi bu durumdan.
4.1.2 sürümdede sıkıntılar var elbette çok fazla ram yiyor o yüzden samsung 4.4 güncellemesini düşük cihazlara verme ihtimali var yoksa samsung kullanıcılarını memnun edemeyecektir...

Metin137

Metin137

Üye
verse iyi olur

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bence S2 4.4 güncelleme almaz.
S3 ün bile alacağı %50

OnurErtas

OnurErtas

Üye
şöyle bir şey buldum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: MURAT16MURAT

MURAT16MURAT

Üye
s 2 biraz zor alır arkadaşlar kendi 4.1.2 de bile sorun var yani bn s4 rom kullanıyorum çok ram yiyor ama daha fazla özellik olduğu için pekde gözüme gzükmüyo s2 almaz bnce almıyacanıda arkdaşımız resimle belirtmiş umutlanmayın zaten samsungun en çok güncelleme alan teli s2 yeter yani arkdaşlar:D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
S2 tam sınır bi cihaz olduğu için o yüzden cok güncelleme aldı yani tam android 2.x varken çıktı ama donanımsal olarak güzel olduğu için sürekli günümüze kadar güncelleme aldı. Fakat 4.3 ve 4.4 s2yi bitirdi iphone 3gs in durumu gibi :)

Narutodth

Narutodth

Üye
S2 tam sınır bi cihaz olduğu için o yüzden cok güncelleme aldı yani tam android 2.x varken çıktı ama donanımsal olarak güzel olduğu için sürekli günümüze kadar güncelleme aldı. Fakat 4.3 ve 4.4 s2yi bitirdi iphone 3gs in durumu gibi :)
İphone 3gs te bi zahmet almasın artık yani :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Ama efsane telefon kaç senedir paşalar gibi ayakta. 6.1.3 ile bi 5 sene daha kullanılır :D

• Beğen
Tepkiler: Narutodth

Üst Alt