Galaxy s2 4.1.2 yuklettim bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Arkdaşım daha yeni titanium bakupu indirdim root yetkisi saglanamadi felan dedi. Peki sızıntı ile orginalin arasında ne fark var

sızıntı rom samsung tarafından resmi olarak paylaşılmayan rom,sanırım ispanya sürümü gelmiş s2'ye :evet: seninki ispanya sürümüde olabilir :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben telefoncuya yaptirmistim romu indirmen gerek derken orginal romu nereden bulacam arkadasim pek anlamam ben o islerden sanirim yaptirdigim telefoncu yapar ama kendim yapsam nasil yapacam sitesi varsa link atarmisin

Şimdi ben sana orjinal romları indireceğin link verirdim ama kendin anlamadığını söylüyorsun zaten o yüzden yine bi bilene yaptırman daha iyi olur.

sızıntı rom samsung tarafından resmi olarak paylaşılmayan rom,sanırım ispanya sürümü gelmiş s2'ye seninki ispanya sürümüde olabilir

ispanya romun zip adı I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP bu şekilde bende arkadaşıma kurdum arkadaşın söylediğini googleden aratınca test sürümü diye çıkıyor sonuçlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kac para verdin telefoncuya?

kemhir

Üye
    Konu Sahibi
Kac para verdin telefoncuya?

10 tl yarın bakıyım o zaman arkadaslar beki ne zaman gelir bu resmi guncelleme bilgini varmı acaba

- - - Eklendi - - -

peki arkadaşlar aklıma takılan tek soru kaldı bu dediklerinizden sızıntı romun dezavantajı nedir. Orginal romdan farkı varmıdır. Özellik olarak felan..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
10 tl yarın bakıyım o zaman arkadaslar beki ne zaman gelir bu resmi guncelleme bilgini varmı acaba

- - - Eklendi - - -

peki arkadaşlar aklıma takılan tek soru kaldı bu dediklerinizden sızıntı romun dezavantajı nedir. Orginal romdan farkı varmıdır. Özellik olarak felan..

Sızıntı dediğin orjinal rom zaten pek bi sızıntılık hali kalmadı.

kemhir

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı dediğin orjinal rom zaten pek bi sızıntılık hali kalmadı.

:) tesekkurler arkadasim

O zaman bu romla devammı ediyim su ana kadar hic bir sıkıntı gormedim yoksa turkiyeye gelince bunu silip onumu yukleyim siz oldaydnız napardınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt