Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Ben wave kullanıcısıyım 1 aydır.(Daha önce Nexus one,i8910 HD,i8000 Omnia,N900,İphone 3GS kullandım)
Flash 10.1 ve uygulama noksanlıkları dışında iphone 4 den bile iyi.Ammaaaa o eksikliklerde işin can alıcı noktası tabi.
+Ön kamera ile görüntülü görüşme bir ayrıcalık iphone 4 te bile bu ön kamer var ama Gör.Görüşme yok, Galaxy de var.
+Şıklık ve sağlamlık olarak ta bence Galaxy den iyi.
+Ses kalitesi ve HD çekim şimdiye kadar görmediğim kadar iyi.(30 fps HD video)
+Taşınabilirlikte hakeza daha iyi.
+Menü geçişleri ve kaydırmalar kusursuz.
-15 sn kapama tuşuna cepte taşırken kılıfla bile olsa kendiliğinden basıldığında reset atıyor Bunu neden koymuşlar anlayamadım.
-GPS sorunu malesef bende de var ama galiba metal aksam çekiş gücünü etkiliyor sanırım ama şebeke çekimi iyi.
-3G de Turkcell mobil tv hiç de iyi göstermiyor çekmesine rağmen.
-Pili sandığım kadar dayanıklı değilmiş.

arkadaşım 1000tlnin altında alınabilecek en iyi telefon ya wave yada E72 (bence) :box

apro45

apro45

Üye
wave ile glaxys arasında fark yok sadece işletim sistemi yani uygulama bulman degişiyo şuan bada daha yeni çıktı androidden seçim senin badaya güveniyosan samsung wave yok ben android istiyorum ve gelişecegine inanıyorum diyosam galaxys

by_burak_1

Üye
arkadaş wave ve galaxy S bu kadar fiyat farkı olmasının tek sebebi bada yeni bir işletim sistemi fiyatı 1.500 olsaydı wave satılmaz galaxy S satılırdı. Bence ikisininde kendine göre + yönleri var. Ama benim Tercihim waveden yanadır.

m.uti

Üye
para öemli değil diyorsan bence galaxy

tayfoon

tayfoon

Üye
bende wave s8500 dan cok şüpeliydim daha önce şuanda wave üzerine cihaz tanımıyorum. performans+ kalite+fiyat diyorsan kesinlikle wave dir...

Trackmania

Trackmania

Üye
Galaxy S

zmatyar

zmatyar

Üye
tabiiki wave

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
ben wave kullanıyorum kuzenim galaxy s çok zaman ahrcayarak karşılaştırmalar yaptık. buda sorumu tabikide galaxy s

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende media marketlerden araştırdım tlf almak istediğimde i8910 hd hem wawe hem de galaxy s ten fiyat olarak pahalıydı.. Görüntüsü de hoşuma gittiği için i8910 hd aldım almaz olaydım o kadar para verdiğim cihaz hiç beklediğim gibi çıkmadı..

AlpReis

AlpReis

Üye
Galaksy S galaksideki en iyi telefon... şimdilik

grhn_06

Üye
glaxy s alacak arkadaşların dikkatine !.. ... bu site deki makaleyi okuyun.. ozaman anlarsınız.. galaxy s deki tek dez avantajı.. :)