campsnac1
Üye
arkadaş ne flaşmış yaw sanki biz fotoğrafçıyız
fotocu değiliz ama wave'e o flaş etki ediyor,hem daha yeni bir modele neden samsung flaş koymuyo anlamadım,yoksa samsungda flaş mı kalmadı
ikisinede hayır derim bense samsung sevmezdim bu telefonuna hayran kaldım ama samsung karizmayı gene çizdi arkadaş SAMSUNG WAVE sorunlu!!!! gün içerisinde 10 defa 15 defa kendi kendine kapanıyor açılmasıda sorun bataryayı çıkarıyorsun tekrar takıyorsun öyle açıyor daha cihazı alalı 3 hafta oldu bin kere on bin kere pişmanım yazık verdiğim 969 tl ye birde cihazın içerisinde made in china by samsung yazıyor ben bunu alırken fark etmedim fark etseydim zaten ebedi almazdım ama aldık bir kere......
aslında flash fener olarak kullanılma haricinde çok ta büyük bir artı değil çünkü telefon flaşları hala dijital kameralardaki gibi etkili değil wave harika videolar ve görüntüler çıkartabiliyor ama bunların hepsi güneş ışığında ya da ışığın etkili olduğu ortamlarda o yüzden malzemeden çalma olarak düşünme)
düşünmeden galaxy s tercih ederim
teleofondan anlayan biri çıktı gibi
düşünmeden galaxy s tercih ederim
teleofondan anlayan biri çıktı gibi
olurmu canım arkadaş düşünse samsung wave alır zaten
yani bence kıyas yapmak çok saçma çünkü sıfırlarının arasında baya bir fiyat varkı var aynı özellikte cihaz tipiylede anlaşıldığı gibi galaxy s iphone un rakibi ama wawe çok farklı bir cihaz bana göre zaten kullanan arkadaşların hepsi çok memnun tartışılması bile gereksiz kimin bütçesi neye yetiyorsa onu alsın derim 3 cihazında teknik özellikleri aynı sadece fiyatları farklı oda samsung kendi işletim sistemini kullandığı için wawe de fiyatı ondan ucuz diğer işletim sistemlerine lisans ücreti ödüyor ama bada ya ödemiyor fiyat ondan ucuz olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?