Galaxy S mi Galaxy S plus' mı kafam çok karışık :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Şu an telefon ile giriyorum yarın ilk işim videoya bakmak olucak teşekkürler.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
navti

navti

Üye
s plus 1.4 ghz ile çok fark açar

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
ama galaxy s in ekran kartının çok daha üstün ve galaxy s plus ın ekran kalitesinin daha düşük olduğunu söylüyolar

bılemıyorum lakın ıkısı de super amoled. Youtube dakı ınceleme vıdeolarına bır goz at ıstersen

Del Rey

Del Rey

Üye
Benim cesedimin üstünden 4x4 jip ile geçsen nokia almam :D

Sana kalmış, şayet biz, milletin beğenmediği S60v5 ve 128 MB RAM ile neler yaptık. (5800 kullanıcılarına sorabilirsin) N8'i bilgisayar olarak kullanabiliyoruz, şöyle ki: HDMI kablosunu bir ekrana tak, kablosuz klavyeyi bağla, kablolu/kablosuz fark etmez mouse tak; 16+32= 48 GB alan yetmezse hard disk bağla. Tatile gittiğinde bilgisayar olarak kullanabileceğin çok az telefondan biri; beğenmediğin Nokia yapımı. N900 zaten beyin okuyucu, 1.7 GHz'ye bile overclock edilmiş bir cihaz. N9'u ise neler bekliyor bir Allah bilir. Aynı fiyattaki Samsung'u veya iPhone'u yanlışlıkla düşürsem, biri plastik diye çizilir kırılır, diğeri cam da patlar saçılır. Her neyse :)

Lenneth

Üye
Sana kalmış, şayet biz, milletin beğenmediği S60v5 ve 128 MB RAM ile neler yaptık. (5800 kullanıcılarına sorabilirsin) N8'i bilgisayar olarak kullanabiliyoruz, şöyle ki: HDMI kablosunu bir ekrana tak, kablosuz klavyeyi bağla, kablolu/kablosuz fark etmez mouse tak; 16+32= 48 GB alan yetmezse hard disk bağla. Tatile gittiğinde bilgisayar olarak kullanabileceğin çok az telefondan biri; beğenmediğin Nokia yapımı. N900 zaten beyin okuyucu, 1.7 GHz'ye bile overclock edilmiş bir cihaz. N9'u ise neler bekliyor bir Allah bilir. Aynı fiyattaki Samsung'u veya iPhone'u yanlışlıkla düşürsem, biri plastik diye çizilir kırılır, diğeri cam da patlar saçılır. Her neyse :)

Biraz piyasayi takip etsenizde HDMI cikisli, USB Otg li Android cihazlardan haberiniz olsa keske.. Ozellikle Sony nin telefonlari Xperia Neo , Xpeia Neo V gibi..

Ki N900 1.7 ghz ile stabil kullanilamiyor ki butun videolarinda 1.15 ghz maksimum gordum.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
bılemıyorum lakın ıkısı de super amoled. Youtube dakı ınceleme vıdeolarına bır goz at ıstersen

ya ikiside super amoledde biyerde duydum ekran teknolojileri farklıymış s plus daha düşükmüş yani iş sadece super amoledle bitmiyomuş

----------Eklendi @ 19:42:26 ---------- Yazıldı @ 19:40:37 ----------

Sağlamlık konusunda hiçbirşey diyemiyorum tamam çok sağlamlar ama donanım ve yazılım bakımından çok geride kalıyor nokia. Ayrıca şimdi yeni çıkan modeller öyle eskisi gibi zayıf değil. Sağlamlaştırdılar diye biliyorum ben.

harun22

harun22

Üye
ya ikiside super amoledde biyerde duydum ekran teknolojileri farklıymış s plus daha düşükmüş yani iş sadece super amoledle bitmiyomuş

dostum S plus gorilla glass ayrıca yani kalitesiz olması imkansız..

Türe

Türe

Üye

dostum o dedigini su an elimdeki cihaz dahil birkac android cihazda yapabiliyor aman aman ustun saydiracak bir ozellik degil :oke:

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ben beklemeye karar verdim tabi bütçemide arttıracağım bekledikçe :) Tekrar sağolun.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Ben bu isi biraz amd intel savasina benzetiyorum.Intel=Nokia AMD =samsung ama ben iyi beklerim diyorsan wp apollo lu cihazlari bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt