[video=youtube;01hxXlgFjTM]http://www.youtube.com/watch?v=01hxXlgFjTM[/video]
bu video biraz yardımcı olur sana ...
Oyun konusunda hangisi daha iyi Plus' mı?
evet işlemcisi sayesinde daha iyidir.
ama galaxy s in ekran kartının çok daha üstün ve galaxy s plus ın ekran kalitesinin daha düşük olduğunu söylüyolar
Benim cesedimin üstünden 4x4 jip ile geçsen nokia almam![]()

Sana kalmış, şayet biz, milletin beğenmediği S60v5 ve 128 MB RAM ile neler yaptık. (5800 kullanıcılarına sorabilirsin) N8'i bilgisayar olarak kullanabiliyoruz, şöyle ki: HDMI kablosunu bir ekrana tak, kablosuz klavyeyi bağla, kablolu/kablosuz fark etmez mouse tak; 16+32= 48 GB alan yetmezse hard disk bağla. Tatile gittiğinde bilgisayar olarak kullanabileceğin çok az telefondan biri; beğenmediğin Nokia yapımı. N900 zaten beyin okuyucu, 1.7 GHz'ye bile overclock edilmiş bir cihaz. N9'u ise neler bekliyor bir Allah bilir. Aynı fiyattaki Samsung'u veya iPhone'u yanlışlıkla düşürsem, biri plastik diye çizilir kırılır, diğeri cam da patlar saçılır. Her neyse![]()
bılemıyorum lakın ıkısı de super amoled. Youtube dakı ınceleme vıdeolarına bır goz at ıstersen
Sana kalmış, şayet biz, milletin beğenmediği S60v5 ve 128 MB RAM ile neler yaptık. (5800 kullanıcılarına sorabilirsin) N8'i bilgisayar olarak kullanabiliyoruz, şöyle ki: HDMI kablosunu bir ekrana tak, kablosuz klavyeyi bağla, kablolu/kablosuz fark etmez mouse tak; 16+32= 48 GB alan yetmezse hard disk bağla. Tatile gittiğinde bilgisayar olarak kullanabileceğin çok az telefondan biri; beğenmediğin Nokia yapımı. N900 zaten beyin okuyucu, 1.7 GHz'ye bile overclock edilmiş bir cihaz. N9'u ise neler bekliyor bir Allah bilir. Aynı fiyattaki Samsung'u veya iPhone'u yanlışlıkla düşürsem, biri plastik diye çizilir kırılır, diğeri cam da patlar saçılır. Her neyse![]()
ya ikiside super amoledde biyerde duydum ekran teknolojileri farklıymış s plus daha düşükmüş yani iş sadece super amoledle bitmiyomuş
dostum S plus gorilla glass ayrıca yani kalitesiz olması imkansız..