Galaxy S mi Galaxy S plus' mı kafam çok karışık :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S mi Galaxy S plus' mı kafam çok karışık :/
Arkadaşlar yakın zamanlarda telefon almak ve android dünyasına merhaba demek istiyorum. Bu iki telefonunda görünümleri aynı fakat S plus 1.4 ghz cpu ve adreno 205 gpu, Galaxy S ise 1 ghz cpu sgx540 gpu. Bazı benchmark testlerinde Galaxy S in üstün olduğunu gördüm. Acaba hangisi daha iyi yada aradaki fiyat farkına değer bi özellik varmı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

aysevergen

aysevergen

Üye
Fiyat farkına değmez bence, o kadar parayı boşuna vermeyin, belki bazı oyunlarda far eder ama angry birs'te falan fark etmez, çok kasan uygulamalarda fark eder...

fnldstntn

Üye
Bütçeni yazarsan sana başka telefonlarda önerebiliriz....Gördiğin farklarda telefonun romundan veya android sürümünden kaynaklanıyor....ve birtakım sistem değişikliklerinden....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende aynı durumdaydım i9000 aldım. s yani.

forever1907+

Üye
s daha güzel :oke:

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
neden?

Del Rey

Del Rey

Üye
Bana kalırsa ikisini de boşver, en iyisinden 64 GB Beyaz Nokia N9 al. İkisini de büyük bir zevkle ezer.

Diğer türlü Galaxy S+ daha iyi. F/P olarak Galaxy S derim. F/P olarak alacaksan Nokia 603 tüm telefonları yıkıp geçer.

61semih

61semih

Üye
Bana kalırsa ikisini de boşver, en iyisinden 64 GB Beyaz Nokia N9 al. İkisini de büyük bir zevkle ezer.

Diğer türlü Galaxy S+ daha iyi. F/P olarak Galaxy S derim. F/P olarak alacaksan Nokia 603 tüm telefonları yıkıp geçer.
zaten nokıanın ezıp gecmediği telefon kalmadı.nedır mıllette bu andrid ios merakı anlamam demi?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Benim cesedimin üstünden 4x4 jip ile geçsen nokia almam :D

harun22

harun22

Üye
Galaxy S plusun hız farkı videolu karşılaştırmalarda belli oluyor. Ayrıca S plus S in güncellenmiş hali 2.3 sürümle geliyor. Bence kesinlikle GALAXY S PLUS.....

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
S plus ın sar değeri kaçtı acaba bi yazarmısınız?

----------Eklendi @ 16:49:21 ---------- Yazıldı @ 16:32:37 ----------

Bütçeni yazarsan sana başka telefonlarda önerebiliriz....Gördiğin farklarda telefonun romundan veya android sürümünden kaynaklanıyor....ve birtakım sistem değişikliklerinden....

Bütçem galaxy s ve s plus ın fiyatları civarı işte.

Waveman

Waveman

Üye
İkiside işini görmez iphone 4s 64 gb al tam sana göre (Yavuz iltşm) :d::d:

Türe

Türe

Üye

gece gece guldurdunuz benı :kop2:

----------Eklendi @ 18:07:32 ---------- Yazıldı @ 18:05:25 ----------

zaten nokıanın ezıp gecmediği telefon kalmadı.nedır mıllette bu andrid ios merakı anlamam demi?

ezıp gecmedıgı kalmadı derken ? Nettekı karsılastırmaları hıc ızlemedınız sanırsam n9 cıkmadan once e7 galaxy s2 sensatıon optımus 3d yı karsılstırdılar ve e7 her alanda en kasıntı telefon olarak ezıldı :oke: youtubeda yıgınla vıdeo mevcut acın ızleyın bakalım ezmıs mı ezılmıs mı ;)

----------Eklendi @ 18:09:37 ---------- Yazıldı @ 18:07:32 ----------

buyrun ızleyın bakalım nokıa bunu yapabılıyor mu ;)

Lenneth

Üye
S Plus in GPU driverlari Xda devolopers sitesinden paylasilan mod ile guncellenince oyun konusunda S ten cok daha iyi oluyor :)

Ama ics romu cikmadi henuz, S icin ics romlari var.

Türe

Türe

Üye
s ıcın gelıstırıcı sayısı daha fazla degıl mı s plus ıcın olanlardan ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
hala kararsızım arkadaşlar =/

harun22

harun22

Üye
[video=youtube;01hxXlgFjTM]http://www.youtube.com/watch?v=01hxXlgFjTM[/video]

bu video biraz yardımcı olur sana ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt