Telefon Tavsiyesi Galaxy S lll Mini Mi ? Galaxy Nexus Mu ? [ Bilgisi Olanlar ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S lll Mini Mi ? Galaxy Nexus Mu ? [ Bilgisi Olanlar ]
Öncelikle herkese merhaba başıma gelen olayı konuyu inceleyen arkadaşlar biliyordur nexus almıştım fakat pasaport falan sorun cıktı vs vs ve imei attırdım ve böyle kullanmak istemiyorum yani sorun yokta ben garantili sıkıntısız telefon kullanmak istiyorum hız bakımından cok fark yok gibi çift çekirdek ikiside beni bi aydınlatın lütfen :)

aleranol

aleranol

Üye
Bence gerek yok değiştirmene. Garantisiz de olsa gayet iyi bir telefon o. İşlemcisini anakartını yapmadığın sürece rahatça kullanırsın.

babaozgur07

Üye
İkiside iyi kardeş mini tavsiye ederim

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Karar vermem gerek ... sunu seç su yüzden diye yönlendirin benimde gönlüm nexusdan yana ama bilemedim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nexus bence. Güncellemeler ilk ona çikiyor.

aleranol

aleranol

Üye
Karar vermem gerek ... sunu seç su yüzden diye yönlendirin benimde gönlüm nexusdan yana ama bilemedim

Elindeki telefonun ekranı daha iyi. Google in saf kan atı. Tasarımı ds bence daha iyi. S3 mini tam oyuncak gibi. İşlemci Hızın daha yüksek ve daha çok geliştirme olanağı var nexusun. S3 minj daha sadece rom ile rootlanirken nexus aldı başını gidiyor.

smh60

smh60

Üye
Nexus kullan bence

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Anladım mini iyi degil o zaman

aleranol

aleranol

Üye
Tabiiki. 720p ekran nerde düşük çözünürlük nerede?

lordufuk

lordufuk

Üye
s3 mini pixel aralığı çok belli oluyor 800 400 çözünürlklü telefona gidip amoled koyarlarsa öyle olur nexus daha iyi kardeş

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nexusu satıcam neden derseniz ben imei klonlu garantisi olmayan cihaz kullanmak istemiyorum 750 tl satayım dedi telefoncu ben kendim 700 e aldm tmm dedim satın 750 + 200 TL param war 950 heralde 2. el temiz birşey bulunur 900 e alcaktı biri yamuk oldu ondan 750 gidecek tek sorunum takıntım var böyle garantisi olmayan elektronik şeyler kullanmamaya + birdaha yurtdışı hiç bi cihaz almam telefon asla sizde almayın derim... önerileriniz ne simdi 950 tl

aleranol

aleranol

Üye
2.el s3 al.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Temiz bulabilir miyim ki ?

aleranol

aleranol

Üye
Bulursun. Tanıdık telefoncu olsun yeter. Ya da namuslu.

• Beğen
Tepkiler: l OnxD l
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
gercekten nexus hakkını veren bi telefon ama pasaporttu carttı curttu olunca işte sevmiyorum ama electroworlde 1000 tl olmustu kampanya bitmiş tekrar olsun alırım belki olmazsa bakıcaz

Kerim.

Kerim.

Üye
kesinlikle nexus;)

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt