Galaxy S III yavaş şarj oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
kabloda sorun yoksa siyah kernel yukleyip sarj sirasinda bataryaya giden elektrigi arttirabilirsin ama !AMA BUNUN GARANTISI YOK KERNEL YAPIMCISIDA SORUMLULUK KABUL ETMIYOR!

Biliyorum onla da aynı sorun vardı adaptör + kablo değişti :)

xcoskunx

xcoskunx

Üye
arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama 1 sorum olucaktı galaxy s3 16gb aldım daha sıfır usb ile pc ye bağladığımda 2 gb boş alanı var daha hiçbirşey yüklemediğim halde bu nasıl 16 gb oluyor?

zaza

zaza

Üye
arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama 1 sorum olucaktı galaxy s3 16gb aldım daha sıfır usb ile pc ye bağladığımda 2 gb boş alanı var daha hiçbirşey yüklemediğim halde bu nasıl 16 gb oluyor?

iki tane vur kafasına hemen düzelir :D Neyse belki o hafızayı kullanan sistem miktarıdır? Yada değilse fabrika ayarlarına dön yine olmadı mı eğer çok eminsen iyi bir araştırma yap. Gerçekten sorun çözülmezse ver servise onlar halleder.

xcoskunx

xcoskunx

Üye

iki tane vur kafasına hemen düzelir :D Neyse belki o hafızayı kullanan sistem miktarıdır? Yada değilse fabrika ayarlarına dön yine olmadı mı eğer çok eminsen iyi bir araştırma yap. Gerçekten sorun çözülmezse ver servise onlar halleder.

keşke vurabilsem fakat çok basit bir soru galaxy s3 kullannan arkadaşlardan ricam telefonu usb ile pc ye bağladığında toplam 2 gb mi boş alan görüyorlar?

Üst Alt