Galaxy S III Android 4.1.2 Türkiye Yazılım Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III Android 4.1.2 Türkiye Yazılım Güncellemesi
Arkadaşlar Galaxy S3 için Türkiye yazılımı resmi olarak yayınlandımı? Bugün bir arkadaşım fota üzerinden güncelleme geldiğini söyledi.Hatta bu olay 1 hafta önce yapmış.Şuan ki sürümü 4.1.2 Benim telefonumda hala güncellemeden eser yok.Bu bahsettiğim arkadaş rot bilmez room bilmez.Direk fota üzerinden güncellemiş.Bu güncellemeyi aln var mı aranızda?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynen Ya Bizim Üst Kattaki Arkadaşta S3 Var Baktım Sürümü 4.1.2 :hmmm

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl iş ya anlamadım gitti.Ya bu güncelleme imei numarasına göremi geliyor yaa ne saçmalık bu.Şeytan diyor git bi tane iphone al

Ali58_58

Ali58_58

Üye
odinle başka ülkenin romunu at garanti dışı felanda kalmassın korkma :oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu nasıl iş ya anlamadım gitti.Ya bu güncelleme imei numarasına göremi geliyor yaa ne saçmalık bu.Şeytan diyor git bi tane iphone al

Ben Fazla Kullanmadım Androidi Ama Sosyal Kişilik Menüsünüde Bilirim Yakında Android 5 De Çıkarsa Temize Çıkar Merak Etmeyin Hem I Phone Alsan Bile Galaxy s4 Çıkıp Almadığında Pişman Olursun Ben Sana Diyim Bana Göre I Phone 4s ve 5 Kullanışsız Sadece İ Pad Minisi Güzel İos 6 Da var Yini En İyisi Note 2 ve Mayıs ta Çıkacak Olan Samsung Galaxy S4 Android 5 Le Gelme İhtimalide Var :oke:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone alsan daha kötü ki. adamlar şimdiye kadar hangi güncellemeyi çıkardıysa hep sorunlu çıkardılar.

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone alsan daha kötü ki. adamlar şimdiye kadar hangi güncellemeyi çıkardıysa hep sorunlu çıkardılar.

hadi be ios o kadar kötü mü ? :oha:

- - - Eklendi - - -

Ben Fazla Kullanmadım Androidi Ama Sosyal Kişilik Menüsünüde Bilirim Yakında Android 5 De Çıkarsa Temize Çıkar Merak Etmeyin Hem I Phone Alsan Bile Galaxy s4 Çıkıp Almadığında Pişman Olursun Ben Sana Diyim Bana Göre I Phone 4s ve 5 Kullanışsız Sadece İ Pad Minisi Güzel İos 6 Da var Yini En İyisi Note 2 ve Mayıs ta Çıkacak Olan Samsung Galaxy S4 Android 5 Le Gelme İhtimalide Var :oke:

ben s4'e göre note 3 alıp almama kararımı vereceğim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
şuan 4.1.2 tr surumu gelmedi gelen güncelleme yurt dışı cıkıslıdır mutlaka buradan güncellemelerin gelen ulkeleri takip edebilirsiniz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

kullananlara sor :D ios kötü değide güncellemeleri hatalı. adamlar her güncelleme çıkardğında hemen ertesi gün güncelleme hatalarını yazan bir sürü kişi çıkıyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye

kullananlara sor :D ios kötü değide güncellemeleri hatalı. adamlar her güncelleme çıkardğında hemen ertesi gün güncelleme hatalarını yazan bir sürü kişi çıkıyor :)
her yazılımda hata olur,bunları düzeltiyorlar mı düzeltmiyorlar mı o önemli :evet: :oke:
- - - Eklendi - - -

şuan 4.1.2 tr surumu gelmedi gelen güncelleme yurt dışı cıkıslıdır mutlaka buradan güncellemelerin gelen ulkeleri takip edebilirsiniz

1-2 haftaya bizde desene :)

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
s3 için 4.1.2 hangi ülke room'u kullanılmalı.Ayrıca türkçe seçeneği mevcutmudur?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hangi ülke romunu kullanmak istiyorsan onu sen seçeceksin. Şahsen ben polonya romu kullanıyorum gayet memnunum. İngiltere kullanan var almanya kullanan var fakat hepsinde türkçe dil seçeneği mevcut o yönden sıkıntın olmasın.

avcitalip

avcitalip

Üye
Hangi ülke romunu kullanmak istiyorsan onu sen seçeceksin. Şahsen ben polonya romu kullanıyorum gayet memnunum. İngiltere kullanan var almanya kullanan var fakat hepsinde türkçe dil seçeneği mevcut o yönden sıkıntın olmasın.

neden polonya romu kullanıyorsun ? :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye

neden polonya romu kullanıyorsun ? :)

Bi sebebi yok aslında :D Forumları bir gece boyunca gezdim araştırdım genel olarak polonya romdan memnun olarak gördüm insanları ilk paylaşılan ülkede oydu denedim memnun kaldım. Türkiye romu yükleyecektim ama mevcut değil hala o yüzden bu seçimi yaptım.

avcitalip

avcitalip

Üye
Bi sebebi yok aslında :D Forumları bir gece boyunca gezdim araştırdım genel olarak polonya romdan memnun olarak gördüm insanları ilk paylaşılan ülkede oydu denedim memnun kaldım. Türkiye romu yükleyecektim ama mevcut değil hala o yüzden bu seçimi yaptım.

tabi canım milletin memnun olduğu romu yüklemek daha iyi olur + operatörlerin romlarıda çıkıyor arada üzerinde yazmadığı halde :evet: en güzeli

serdar_gs

serdar_gs

Üye

tabi canım milletin memnun olduğu romu yüklemek daha iyi olur + operatörlerin romlarıda çıkıyor arada üzerinde yazmadığı halde :evet: en güzeli

Dalgamı geçiyorsun şimdi anlamadım? Ben ilk defa android kullanıyorum belki senin kadar ayrıntılı bilemem ama birşeyden herkes memnunsa en azından ya sorunsuzdur yada en az sorunludur. Herkes istediğini yükler. Daha fazla söze gerek yok iyi günler.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
herhangi bir ülkenin romunu yükleyebilirsiniz. ama 4.1.2 olmasına rağmen en son çıkanı yüklerseniz yada I9300XXELL4 yerine I9300XXELL5 kodlu olanı yüklerseniz minor bugların giderilmiş olduğu bi sürüme sahip olursunuz. tabi son tercih kişiye kalmış

serdar_gs

serdar_gs

Üye
herhangi bir ülkenin romunu yükleyebilirsiniz. ama 4.1.2 olmasına rağmen en son çıkanı yüklerseniz yada I9300XXELL4 yerine I9300XXELL5 kodlu olanı yüklerseniz minor bugların giderilmiş olduğu bi sürüme sahip olursunuz. tabi son tercih kişiye kalmış

Bilgilendirme için teşekkürler. Bilmiyoruz tabi zamanla öğrenecez :) ama bu bana mantıksız geldi ilk verdikleri ülke ile son verdikleri arasında fark olacaksa o zaman hataları giderip hepsine aynı anda verseler daha mantıklı. Yani ben x ülkeli olarak y ülkeliden daha buglu rom kullanacaksam neden kendi ülke romumu kullanayım?

hakan_710

hakan_710

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler. Bilmiyoruz tabi zamanla öğrenecez :) ama bu bana mantıksız geldi ilk verdikleri ülke ile son verdikleri arasında fark olacaksa o zaman hataları giderip hepsine aynı anda verseler daha mantıklı. Yani ben x ülkeli olarak y ülkeliden daha buglu rom kullanacaksam neden kendi ülke romumu kullanayım?
valla orasını bende tam anlamıyorum ben olsam her ülkeye ayrı ayrı çıkarmak yerine tek bir tane çıkarırdım. zaten dil içeriği olarak hepsinde aynı diller var. görebildiğim tek fark music hub, game hub vb. programlar normalde rom içerisinde olmasına rağmen hangi ülkenin CSC koduna sahip ise cihzınız ona göre yükleniyor yada yüklenmiyor. neyse kafa karıştırmayalım. imkanınız varsa en güncelini yükleyin. ama normal çalışan bi romu da silip en günceli olsun diye küçük değişiklikler olmuş bi rom yüklemeyin. boşuna eziyet çekmeye gerek yok :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
neyse artık polonyayı kurduk şöyle bi sıkıntı yok bununla devam ileride türkiye rom çıkınca düşünürüz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt