Galaxy S için Android 4.0 hazır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S için Android 4.0 hazır!
msung Galaxy S için Android 4.0 çıkartır mı bilinmez ama ondan önce çıkartanlar var!

Samsung Galaxy S i9000'in yeni Android 4.0'a ne zamangüncelleneceği, daha da kötüsü böyle bir güncellemnin olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Fakat CyanogenMod 9'un yeni Beta sürümü ile anlaşılan telefonunuzda şimdiden Ice Cream Sandwich (ICS) deneyimi yaşayabileceksiniz.

ICS'in kaynak kodunun Google tarafından açılmasından sonra geliştiriciler özelleştirilmiş ROM yapma şansını yakaladılar. XDA'de pek çok geliştirici, ICS'i Galaxy S'e port etmeye başladı bile. Amaherkesin beklediği Android 4.0 tabanlı bir CyanogenMod'du. Ve sonunda CyanogenMod takımı Galaxy S için ilk CyanogenMod 9 tabanlı Android 4.0 ROM'u hazırlamayı başardı.

Söz konusu beta sürüm gayet akıcı çalışıyor ve günlük kullanım için hazır durumda. Fakat ROM'u telefonunuza yüklemek için önce cihazınızda Linux'un yönetici hesabı olarak adlandırabileceğimiz "root" yetkisini ele almanız gerekiyor. Tüm bu bilgiler ve ROM dosyasını ise xda-developers.com'da bulmak mümkün.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
böyle hurafelere inanmayın :D

by*cambaz

Üye
bncede inanmayın ne olacağı belli olmaz

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Dogru :)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ya gerçekni cidden ben bulamadım :(

mancukya

Üye
Haber dogru 2 tane sürüm mevcut teamhaksung ve Cynogen icin tasarlanan sürüm.
Su an icin calismayan Vidyo kayit ve Sifreleme onun haricinda ufak tefek düzeltilmesi gereken bazi olaylar var (Muhtemelen Fm radio Sprit fm ile calisiyor Tv- out kimse beklemesin zaten)

Teamhaksungun sürümü
Ve bana göre gercek calismayi yapan ve ICS nerdeyse en kisa sürede calisir hale getiren onecosmic calismasi

Kullananlarin hepsi mennun (En azindan adam gibi okuyup dogru sekilde kuranlarin) stabil oldugunu söylüyorlar ama kurma islemi baya bir zor ve ugrasmak gerekiyor simdilik tavsiyem15 gün ila 1 aya yakin sabirli olmanizdir bazi hatalarin giderilmesi, kolay kurulum paketi ve vidyo vs vs gibi sorunlarin tamemen cözülmesi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt