galaxy s i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kori10

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s i9000
Arkadaşlar samsung galaxy i9000 um var 1.bucuk ay önce samfirmwareden yaazılım attım çok güzel çalışıyordu . ama bugün telefon kapandı birden sonra her açtıgımda belli bir süre sonra kapanıyor recovery ve download moduna girebiliyorum. oralarda kapanmıyor telefon yazılımdan olabilir ama 1.bucuk ay kullandım . bi sorun çıkmadı neden olabilir buuu şuan telefon açılıp kapanuyor :S

Oby_

Oby_

Üye
Wipe cashe vs yap düzelir.Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yardımcı olrum.

kori10

Üye
    Konu Sahibi
wipe yi yaptım format attım ama gene aynısı sorun 1 saat kapalı tutup geri açtıgımda telefon 10-20 açıılıyor ama sonra gene birden kapanıyor sonra tekrar açtıgım zaman gt i9000 yazısında yada ekran tamamen açıldıgında kapanıyorr neden olabilir çift batarya kullanuyorum ... bazen download modundada kapanıyor

Oby_

Oby_

Üye
wipe yi yaptım format attım ama gene aynısı sorun 1 saat kapalı tutup geri açtıgımda telefon 10-20 açıılıyor ama sonra gene birden kapanıyor sonra tekrar açtıgım zaman gt i9000 yazısında yada ekran tamamen açıldıgında kapanıyorr neden olabilir çift batarya kullanuyorum ... bazen download modundada kapanıyor

Sorun tamamen rom dan bu belli.Aynı sürümün farklı romunu deneyebilirsin.Bende de olmuştu ekranda takılıp kalma.Buda wipe cashe olayını abartınca oluyor.Herhere format atmamamak lazım.Wipe cashe ve partition yetiyor.CWM kullanıyorsan en fazla batarya stats yaparsın başka gerek yok zaten.

Dediğimi yap olmassa nasıl yükleme yaptığınıı detaylı anlatırsın...

kori10

Üye
    Konu Sahibi
Sorun tamamen rom dan bu belli.Aynı sürümün farklı romunu deneyebilirsin.Bende de olmuştu ekranda takılıp kalma.Buda wipe cashe olayını abartınca oluyor.Herhere format atmamamak lazım.Wipe cashe ve partition yetiyor.CWM kullanıyorsan en fazla batarya stats yaparsın başka gerek yok zaten.

Dediğimi yap olmassa nasıl yükleme yaptığınıı detaylı anlatırsın...

Turkcell rom attım ama sonra geri 2.3.6 rom atacaktım sonra atamadım yarı brick oldu şuan download moduna aldıgımdada artık birden kapanıyor downloading modunda artık 1 dk felan duruyor sonra kapanıyor ne yapacagız bırden kapanıyor bırdaha acılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt