Telefon Tavsiyesi Galaxy S(i9000) Mi?Galaxy S Plus(i9001) Mı?Yoksa Galaxy sL(i9003) mi??

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Madem uğraşacaksın o vakit i9000 al kardeşim romlarla mükemmel bir cihaza döünüşüyor
iyi güzel herkes sağolsun bsyeler soyluyo ama ben hala kararsızlıktan deli olmus durumdayım o mu bu mu dıye )

O zaman şiddetle i9000 öneriyorum

^BaRoN^

Üye
Bence hiçbirini alma.İkinci el çok daha iyi cihazlar var...

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s ile galaxy S plus'ın ekran inçleri aynımı ???

Hemen hemen 3'ü aynı şeyler. Yani satış taktiği yapmış samsung, aynı doğan s, sl, slx arabalarını düşün
bence i9000 al ve rahat rahat kullan çünkü o ilk çıkan, ilk göz ağırı herzaman iyi olur

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
i9000 deki eksikleri tamamlamak amaçlı çıkarılmış diğerleri güya.. fiyatındn haberınız varmı?

hepsi mevcut burda ama fiyat bilmiyordum. yalnız teknosa her yerden pahalı satıyor

Teknosa konusunda haklısın. gerçekten pahalı bir yer.
sana sony ericsson xpreia neo'yu incelemeni tavsiye ederim. sonuçta kamera ve flaş konusunda önde ve kalitesi de ortada zaten

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi

Teknosa konusunda haklısın. gerçekten pahalı bir yer.
sana sony ericsson xpreia neo'yu incelemeni tavsiye ederim. sonuçta kamera ve flaş konusunda önde ve kalitesi de ortada zaten

sgs yada sgs plus alacam ama kararsızım 2sı arasında.. sony kesınlıkle ıstemıyorum.

Bence için rahat bir şekilde i9000 al keyfine bak. Şahsen galaxy s en iyisi içinde, o fiyat farkını vermeye bile değmez bence