Galaxy S buletooth 3.0 yazıyorlar ama hızı öyle söylemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S buletooth 3.0 yazıyorlar ama hızı öyle söylemiyor.
Arkadaşlar sizdeki galaxy s modellerinde bluetooth hızı nasıl. bende c5-03 de var o bluetooth 2.1 olmasına ragmen bilşgisayardan dosya yollarken 180 200 kb hızlı yolluyor. Galaxy S de hız 50 60 arası gidiyor. C5 ile kıyaslarsak hızın 400 500 kb olması gerekmez mı. laptopta da bluetooth 3.0 var çünkü. Rom dan kaynaklanabilir mi yoksa hızı bu kadar mı. 2.3.6 XXKPQ rus romu yüklü bende

covar

covar

Üye
bluetooth ile laptopa veri gönderirken denedin bunu dostum sen ?

PriZm

PriZm

Üye
Romdan kaynaklanıyordur.bende ics yüklü bluetooth hızı 500-600 kb\s değişiyor.

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
evet pc ye atarkende aynı hızda atıyor.

Romdan kaynaklanıyordur.bende ics yüklü bluetooth hızı 500-600 kb\s değişiyor.

ne yapmam gerekiyor peki yeni rom yüklemesi mi gerekiyor yoksa extra işlemle düzeliyor mu

PriZm

PriZm

Üye
evet pc ye atarkende aynı hızda atıyor.

ne yapmam gerekiyor peki yeni rom yüklemesi mi gerekiyor yoksa extra işlemle düzeliyor mu

2.3.6 XXJVU romunu yükle :oke: en stabil ve en güncel rom:oke:

veya benim gibi ICS yükle :D

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
şimdi akşam saati bana illa rom yükleteceksiniz ha :D Haydi bismillah bana kolay gelsin :D

Ha bu arada XXJVU sürümünde bluetooth hızlı mı

PriZm

PriZm

Üye
şimdi akşam saati bana illa rom yükleteceksiniz ha :D Haydi bismillah bana kolay gelsin :D

Ha bu arada XXJVU sürümünde bluetooth hızlı mı
bluetooth,usb data.hepsi hızlı.ayrıca yüz tanıma var:)+ birde semaphore kernel kurarsın tamam turbojet :D

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
deneyelim :)) ya bende birde i9003 sl modeli var abime sattım :D onun için de olur mu bu onda da aynı problem vardı çünkü

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
deneyelim :)) ya bende birde i9003 sl modeli var abime sattım :D onun için de olur mu bu onda da aynı problem vardı çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt