loneely42
Üye
Root Explorer ile /system/etc/ girin ve vold.fstab dosyasının üstüne basılı tutup Open in Text Editor girin ve şu satırları bulun
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/extSdCard auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
bu ikisini bulduktan sonra küçük bi değişiklik yapıcaz
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/extSdCard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/sdcard0 auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
Bütün işlemimiz bu kadar seçeneklerden Save Exit dedikten sonra telefonu yeniden başşlatınca işlem tamamdır...
Yapamayanlar olursa buyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDosyası bu dosyayı telefondakiyle değiştirsenizde olur kolay gelsin...
- - - Eklendi - - -
hocam farketmiyo ya benimkide TUR değildi zaten yabancı bişeydi unuttum bende güncellemeyi yapabilrisin sorun olmaz.
Güzel anlatımın için teşekkür ederim. Merak ettiğim şey. SD Kartı çıkartırsam telefondan. Ne gibi bir sorula karşılaşabilirim.Ya da eskiye dönmek için yedeğini almalı mıyım?Root Explorer ile /system/etc/ girin ve vold.fstab dosyasının üstüne basılı tutup Open in Text Editor girin ve şu satırları bulun
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/extSdCard auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
bu ikisini bulduktan sonra küçük bi değişiklik yapıcaz
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/extSdCard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/sdcard0 auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
Bütün işlemimiz bu kadar seçeneklerden Save Exit dedikten sonra telefonu yeniden başşlatınca işlem tamamdır...
Yapamayanlar olursa buyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDosyası bu dosyayı telefondakiyle değiştirsenizde olur kolay gelsin...
- - - Eklendi - - -
hocam farketmiyo ya benimkide TUR değildi zaten yabancı bişeydi unuttum bende güncellemeyi yapabilrisin sorun olmaz.
hocam yapacamda bu dediklerini tel hafıza sı yada sd karttakiler silinmez değilmi_?
Güzel anlatımın için teşekkür ederim. Merak ettiğim şey. SD Kartı çıkartırsam telefondan. Ne gibi bir sorula karşılaşabilirim.Ya da eskiye dönmek için yedeğini almalı mıyım?
hocam birde şarjı daha fazla tüketiyor galiba jelly bean. saatte % 3 pil götürüyor. bu çok mu? pil ömrünü arttırmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?
Geldi mi Türkiye için? Samsung-updates'de hala rusya için olan yazılım mevcut.Aynı gün koyarlar normalde.Arkadaşlar bu yazilim için kies üzerinden güncelleme geldi bilginize!
Geldi mi Türkiye için? Samsung-updates'de hala rusya için olan yazılım mevcut.Aynı gün koyarlar normalde.
Bu gelen güncelleme "I9070XXLPZ" olan mı?.Bendeki yazılım "I9070XXLPY" bu dediğin yazılım bendekinin yani aralık ayında çıkanın güncellemesi sanırım?bizim yüklediğimiz yazılımdan bu daha iyi ram ve şarj da iyileştirilmeler olmuş ben kies üzerinden yükledim tabi root gitti bu daha stabil geldi bence sizde geçmelisinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarama kısmına i9070 yaz yazılım orada
Üretici yazılım bilgilerinde Cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor bu ne anlama gelio güncelleme mi gelmemiş yoksa telefon da mı bi sıkıntı var
Az önce ben hafıza kartını dahili hafıza ile bir yaptım ama şöyle bir hata verdi.mesela whatsappda gelen resimlere bastığımda böyle bir dosya yok diyor.Galeriden ulaşabiliyorum ama.Benim merak ettiği.tüm hafızayı sildikten sonra bu işlemi uygulayıp uygulamaları kurduğum zaman sd karta mı yüklücek?(sd kar dahili oluyor)
Yani iki hafızayı da biçimlendirdikten sonra bu işlemi uygulayarak yer değiştircez.evet ben cihazdaki tüm uygulamaları verileri silerek kaldırdım fabrika ayarlarına döndüm hafıza kartını da bicimlendirdim dahili hafızayı da bicimlendirdim ondan sonra bu işlemi yaptım
aslında bu işi bir kere yapacaksın ömürlük olacak ama ne yapalım yazılımlar üst üste geldi bende şaşırdım onu sil bunu sil filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?