fsagcan
Üye
Bende buradaki anlatım ile 4.1.2 sürümünü yaklaşık 1 hafta kullandım. Ancak birkaç arkadaşında belirttiği gibi rehbere girerken bile kasma dolayı tekrar 2.3.6 sürümüne geçmiş bulunmakdayım. Bu güzel bilgi paylaşımları için tüm arkadaşlara teşekkürler.
geri nasıl döndünüz bir anlatın bizde dönelim lütfen.
s.a ustalar xda formunu karıştırırkenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle bir konu gördüm benim kullandığım sürüm xxlq4 cihazım rootlu. bunu yükleyebilmek için ne yapmam lazım
Öncelikle telefonuna CWM modu apman gerek.Yani recovery modu geliştirceksin. İnternetten S Advance için CWM Recovery'i ara, bul.Kurduktan sonra verdiğin siteden ROM'u indir ve orda bahsettiği şekilde kur. Şu an pek müsait değilim yazabileceklerim bu kadar. Sorun olursa yaz tekrar girdiğimde yardımcı olurum.ustalarım bu konuya bir açıklık gelmedi
gönüldostu hocam sizde de internet bağlantısıda kopmalar yaşıyormusunuz_? 4.1.2 de
ilk yükleniş de öyle oluyor zamanla düzelir ya da işlemci ve ram i yükseltmek için geliştirilmiş kernel dosyaları yüklemelisin
mesela bu iş ile uğraşan xda forum mu önerebilirim sana, ben şu an cocore-e-4.4-cwm kullanıyorum çok memnun um
peki dostum biz bunu nasil yukleriz...
Xda dan baktım inanın hiç bir şey anlamadım birde video larda falan kasma oluyormu?
hocam demiştik zaten biz ThuϟderZap kernel dosyasını yüklemiştik şimdi ben CoCore-E 5.0 a geçtim bugün çıkmış şu an için test aşamasındayım şarj biraz fazla tüketiyor ama çok hızlı şimdilik memnun um bir kaç gün kullanayım sonra tecrübelerimi yazarım buyur linkSorunlar bunda değıl 4.1.2 deydi sıkıntılar eğer senin kullandığın sürüm iyi dersen onu kurmayı düşünüyorum tabi anlatırsan
hocam demiştik zaten biz ThuϟderZap kernel dosyasını yüklemiştik şimdi ben CoCore-E 5.0 a geçtim bugün çıkmış şu an için test aşamasındayım şarj biraz fazla tüketiyor ama çok hızlı şimdilik memnun um bir kaç gün kullanayım sonra tecrübelerimi yazarım buyur linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arasında fark yok 2 sini birden yüklüyorsun sadece cwm yi yükleyip bırakırsan , teli hiç kullanmadığın halde 1 gün içinde pil biterhocam CoCore-E-5.0-CWM.zip ile CoCore-E-5.0-TWRP.zip arasındaki fark nedir ? yani CWM ile TWRP arasındaki fark nedir hocam ?
evet malesef orjinal yazılım ilk defa yükleyenlerde kasıyor ben 1 hatfadır cocore 5.0 ı kullanıyorum hiç bir zararı yok cihaz harika çalışıyor tavsiye ederimtelefonu hızlandırmak için bende bu CWM'yi cocore'yi veya thunderzap'ı yüklemelimiyim,
telefonum garantili olmadığı halde eski T20 tecrubeme dayanarak soyluyorum, CWM falan yüklediğimde orjinale dönmek baya zordu,
telefon şu an orjinal dosyalar yüklü JB I9070XXLQB sürümü yüklü şekilde kullanıyorum, ama telefonun ağır çalıştığını hissediyorum,
özellikle rehbere girişlerde vs.
şimdi, eğer yapmam gerekiyorsa en başından neyi nasıl yapacağımı anlatmanız mümkünmü?
rica etsem.
evet malesef orjinal yazılım ilk defa yükleyenlerde kasıyor ben 1 hatfadır cocore 5.0 ı kullanıyorum hiç bir zararı yok cihaz harika çalışıyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?